Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jakie wybrać głośniki niskotowe x2(20cm)4ohm

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Jakie wybrać głośniki niskotowe x2(20cm)4ohm

Witam! Jakie głośniki niskotonowe (około 20cm)polecacie do kolumn na prace dyplomową mające grać w małej salce gimnastycznej. Chciałbym żeby wmiare grały i były jak najtańszse. Zależy mi jeszcze na tym by wymagały jak najmniejszego wzmacniacza. Może coś z tonsila, ale ja potrzebuje 4ohm. Pozdrawiam

jak maja byc tanie to napewno nie tonsil najlepiej stx www.stx.pl ale one chyba potrzebuja mocnych wzmakow

co to za praca dyplomowa na tanich głośnikach ??

jak ma być coś na jakąś salke to podaj chociaż ile metrów ma

Skomentuj

alphard
      srx
      www.monacor.pl

Skomentuj

To ja dołącze do pytania podobny wątek: od jakiegoś czasu przymierzam się do zrobienie podłogówek zamkniętych. Może ktoś może polecić jakieś dobre głośniki do takiej konstrukcji (tesla/tonsil/stx)? Chciałbym, aby były czteromowe i nieduże (ale nie aż tak małe jak ARN 150, coś koło 20 cm), żeby połączyć je szeregowo i aby kolumna była smukła i wysoka. Trochę bawiłem się w winisd głośnikami stx i tesli, ale brakuje mi doświadczenie i trzeba przyznać - dość ciężko mi to idzie. Bardzo przydałaby mi się pomoc. Dzięki za podpowiedzi.

Skomentuj

długość około 8m, około3m szerokości, i 2,5m wysokości. A co prace dyplomowe robi się na głośnikach pokroju Vifa?

Skomentuj

to znaczy zależy jażeli praca potem jest dła ciebie to byś zainwestował jeżeli praca ma zostać np w szkole to rzeczywiście nie ma co za dobrych głośników tam pakować

a sie nie bedę mądrzył bo mi został rok do pracy dyplomowej

Skomentuj

ma zostać.

Skomentuj

Czaruję...
              X