Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Klony F 360

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Mocny wzmacniacz musi być. Nie będzie żadnego grania basem jak wzmacniacz nie będzie miał siły.
    PS. Do pylonów podejdzie jeszcze mocniejszy W.27.400.8.MC ten woofer ma czym kopnąć i potrafi zejść dość nisko jak na swoją cenę.
    Zrobiłem klony tych Pylonów na W.27.400.8.MC. brakuje mi troszkę środka, graja konturowo. Paweł jak robiłeś klony na W.27.150.8MC to też było mało środka?
    Młodym ludziom przypadły moje klony do słuchu. Brat stwierdził że dla niego grają lepiej niż FX-300;p

Skomentuj

Zamieszczone przez Adzik94 Zobacz posta
      Zrobiłem klony tych Pylonów na W.27.400.8.MC. brakuje mi troszkę środka, graja konturowo.
      A czego się spodziewałeś po takich głośnikach? :) (i tu nie mam na myśli nazwę firmy)

Głośnik 10" (domowy woofer) + estradowy driver... no przecież to nie zagra jak kolumny domowe.

Skomentuj

akurat w "oryginale" (tzn to co ja robilem - inny woofer) srednie tony to byla najlepsza czesc tych kolumn
        bas przeciagniety (glosnik do zamknietej w obudowie b-r) a wysokie metaliczne i skraj pasma paskudnej jakosci
        ale tanio byly glosne kolumny

Skomentuj

To co proponujecie żebym mu zrobił? Może zrobię jak Adzik94 myślę, że koleś będzie zadowolony.
          Last edited by joint32; 02.05.2017, 11:17.

Skomentuj

chyba nie ma innego wyjscia
            jak zrobisz na 15-18cm to cie wysmieje pewnie :p

Skomentuj

Pewnie tak, pogadam zobaczymy co da się zrobić jak nie to pylony.

Skomentuj

Ja zrobiłem troszke ciekawiej wyglądające budki niż te z Pylona.
                Obudowy wstępnie pryśnięte na czarno.

Skomentuj

Witam kolo kupi 360, a tak dla ciekawych pisałem do Stx i zestaw Diy FX-300 czyli komplet głośników, zwrotnica i tunel 1690zł. W 2013 dawałem 1080.

Skomentuj

strasznie te AWXy podrozaly :(

a zwrotnicy to sie u nich nie kupuje bo przeplacasz 2x :p

Skomentuj

Czaruję...
                    X