Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

A few my DIY projects "J&N"

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

A few my DIY projects "J&N"

Panowie,
    zanim zacząłem publikację któregokolwiek z moim DIY speakers projekty , proszę o twoich wymówek - nie mówię po polsku / brak opcji dla języka angielskiego /,co oznacza, że problem z moim komunikacją, będzie to duży problem, niestety! Myślę, że materiał warte wysiłku.
    Użyję zdjęć w większej objętości i i trochę po angielsku objaśnienie za trudne miejscach.
    Z góry dziękujemy za cierpliwość!
    Joro

Model używany dla my głośników ja ukradł z " JBL"-Ti6K.Zacząłem współpracować z nimi w 2009 roku i skończyłem w 2012 roku.
    The loudspeakers are "SEAS"- Excel / Tw-1”, Mw-5”for center 2х 5.5”,Bass-8,5”/ and cross-over parts- "Intertechnik".
    Nominal impedance- 8 OhFreguency Range 30Hz-20kHzCharacterstic Sensitivity(2,83V/1m)- 87db
    Long Term-110W.
    Kilka zdjęć i jeśli jest zainteresowanie, będę kontynuować.
    Pozdrowienia!

https://jororaitchev.blogspot.bg/201...-projects.html

Świetna robota, witamy na forum! Z przyjemnością będziemy oglądać dalszy tok Twojej pracy :)

Skomentuj

Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
      Świetna robota, witamy na forum! Z przyjemnością będziemy oglądać dalszy tok Twojej pracy :)
      Dziękuję!

Skomentuj

Coś tam można rozczytać, resztę domyśleć. A jaka ma być kontynuacja tego projektu?

Skomentuj

^Tutaj;
          https://jororaitchev.blogspot.bg/201...-projects.html

Skomentuj

wOw poczułem nagły powiew świeżości !
            Nietuzinkowa stylistyka i kunszt wykonania miło będzie oglądać twoją pracę :)

Skomentuj

Kratownica robi wrażenie ! Gratuluję :)

Skomentuj

If You could, please write messages in both english and translated polish.
                I think it will be better.

Thanks and enjoy

Skomentuj

Zamieszczone przez tomekk_ Zobacz posta
                  If You could, please write messages in both english and translated polish.
                  I think it will be better.

Thanks and enjoy

Wszystkie komunikaty Staram się pisać po polsku - moje blogi - w języku angielskim, nie widzę nic złego

Skomentuj

https://www.facebook.com/groups/1046...?ref=bookmarks

- - - - - aktualizacja - - - - -

Skomentuj

Fajne obudowy mam identyczny projekt jeśli chodzi o głośniki. Jaką pojemność zastosowałeś dla niskiego?
                      Muszę moje obudowy skończyć to wrzucę fotki.

Skomentuj

Zamieszczone przez zibii Zobacz posta
                        Fajne obudowy mam identyczny projekt jeśli chodzi o głośniki. Jaką pojemność zastosowałeś dla niskiego?
                        Muszę moje obudowy skończyć to wrzucę fotki.
                        Thank you for your attention!
                        I am afraid that you overestimate my elementary knowledge of Polish, ie. they are none, sorry!
                        I can not understand what you mean, even less, your humor.
                        Joro

Dziękuję za uwagę!
                        Obawiam się, że przeceniasz moją elementarną znajomość języka polskiego, przepraszam!
                        Nie rozumiem, co masz na myśli, a jeszcze mniej, twojego humoru.
                        Joro

Skomentuj

Zibii wrote that he's doing a project with same speakers. He asked how big is the cabinet for bass speaker.

Skomentuj

Zamieszczone przez Oskar29 Zobacz posta
                            Zibii wrote that he's doing a project with same speakers. He asked how big is the cabinet for bass speaker.
                            Thanks for the translation, Oscar!
                            Тhe internal volume of the bass is 58l.
                            But these are just guide sizes because there is an internal ribbing:

I do not like the limitations in this forum, when publishing the photos, the way is very engaging, I do not have any time, I'm sorry!
                            P.S:
                            This is the crossover scheme, but it will not do you anymore, my cabinet design is unique.

Załączone pliki

Skomentuj

Czaruję...
                            X