Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

GDWK-11-200-8-AJ STX ktos juz uzywal??

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

GDWK-11-200-8-AJ STX ktos juz uzywal??

prosze o opinie od ludzi co juz to sprawdzili a nie od takich co napisza..."eee to STX ,oni nigdy nie robili dobrych wysokich..."

gowno
    wysokie piaszczyste ostre malo szczegolowe wiecej sykow jak dziweku zero czulosc jak by ktos w perkusje walil piachem
    brzmia jak szczekaczki policyjne

Skomentuj

a ja mam inne zdanie ... jak na cos co kosztuje 13 zł, po chwilowej zabawie z doborem tlumika graja jak dla mnie calkiem spoko .. pewnie jak bym mial jakies ARV albo tonsile to zmienil bym zdanie ale narazie mam te i mi sie podobaja :)

Skomentuj

Szaflik, tutaj mowa o tym za 39zł...i wydaje mi się, że Lukasz też wypowiedział się o tym za 13zł

Skomentuj

a fakt :P sory :) niedoczytalem :P hihi ... to wszystko przez ta szkole ... czlowiek zamotany chodzi

Skomentuj

:) nie ma to jak slawa producenta ludzie juz nawet na modele uwagi nie zwracaja...hehe no nic czekam dalej moze jednak ktos juz to cos ma...:]

Skomentuj

tak szczerze mowiac jak bym mial te 39 zł to pewnie kupil bym ARV ... jednak sprawdzony glosnik z opinia ... :)

Skomentuj

e no pewnie sam mam ARV-ki w domciu ale jestem po prostu ciekaw jak to cos brzmi w uszach innem, ktorzy wylozyli te 39zeta na ten glosnik:) moze sam sie skusze...zobaczymy po wyplacie:] w koncu ktos musi to sprawdzic co nie?

Skomentuj

esh0, nie nzam pozadnej kopulki sttxa czy kosztuje 13
                  czy 39 zawsze sypie piachem po uszach

Skomentuj

juz niedługo test 38/300/4AE :P

Skomentuj

ARV104 tez jest ostra w odbiorze wiec dla odmiany chyba warto wyprobowac najwyzszy model STX-a glownie dla jego aluminiowego przodu i komory wytlumiajacej.

Skomentuj

Czaruję...
                      X