Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Skrzynia do DD REDLINE DD512C DVC2

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Skrzynia do DD REDLINE DD512C DVC2

Witam
    Chce zbudować skrzynie do Digital Designs REDLINE DD512C DVC2 lecz nie mam pojecia jak wyliczyc jej objetosc i strojenie próbowalem za pomoca programu WINisd lecz wychodzily mi jakies dziwaczne rzeczy. Prosil bym o pomoc w tym jak by ktos mogl mi to wyliczyc byl bym bardzo wdzieczny muzyla ktora bedzie dominujaca to rap i hip hop
    Pozdrawiam

Skrzynki sugerowane przez producenta to OZ o BR, wybierz optymalną dla siebie i swoich potrzeb. Podaj też jaki wzmacniacz posiadasz.
    Mimo tego że muzyka to hh i rap to skusiłby się na wzmacniacz, który daje 500-600W dla głośnika i obudowę zamknięta. Większość muzyki której słuchasz sugeruje BR, ale ciągnący się bas nawet w tych gatunkach potrafi męczyć, a już na pewno odechce się słuchać chociażby radia od czasu do czasu.

Skomentuj

Wzmacniacz jaki bede posiadal to crunch gtx 2400. Czyli lepiej wybrac obudowe zamknieta tak. A jeszcze mam pytanko czy ten glosnik jest wporzadku bo doradzil mi go kol tak samo jak i wzmacniacz a mam budrzet na to ok 1200 zl

Skomentuj

Wzmak wg mnie za słaby to tego suba bo jedno i drugie 400RMS ma, a DD lubią moc więc myślę że mógłbyś kupić coś innego.
        Ja sugeruje zamknięta paczkę, ale to moje zdanie, poczekaj na odpowiedź innych.

Skomentuj

Czaruję...
        X