Warto było być grzecznym, żeby znaleźć pod choinką taką rzecz.
Święty Mikołaj przeczytał, chyba jako jedyny forumowicz, mój wpis #43 w temacie https://diyaudio.pl/showthread.php/2...130#post519130
Myślę, że wybrał dobrze. Pięknie zapakował, dostarczył, ale nie udzielił wskazówek co i jak dalej z SB29SWNRX-S75-6.
Zamierzam umieścić go w skrzynce b-r, ale w jak dużej? Tego nie wiem. Mało o nim informacji i sprawdzonych projektów.
Podpowiecie? Objętość, strojenie, każda inna wskazówka cenne.
Teraz rozpaking ; ). Ależ były emocje :ohmy:

Uff, zaprzęg reniferowy dowiózł przesyłkę z należytą ostrożnością. Sprawdźmy dalej.

Wszystko w porządku. Ładna rzecz : ) Ciężki, masywny. Robi wrażenie.

Podoba się. Szeroki, 22mm kołnierz, całkowita średnica 29cm. Dużo jak na 10". W ręcznym przemieszczaniu membrany "twardy".

Na pewno ma jeden plus. Na karkasie : ). Po prostu głośnik na szóstkę.

Zaciski, jak się należy, kolorowe, rozmieszczone symetrycznie. Plecionka niepozorna, a ciężka praca przed nią.

I ta cewka. 75,6 średnicy. Będzie moc :bored:

Magnes jak kowadło :o . W środku dziurka i sitko.

Coś jeszcze chciałem, acha o wzmacniaczu dla rozbujania SBA29SW. Ale to już następnym razem.
Święty Mikołaj przeczytał, chyba jako jedyny forumowicz, mój wpis #43 w temacie https://diyaudio.pl/showthread.php/2...130#post519130
Myślę, że wybrał dobrze. Pięknie zapakował, dostarczył, ale nie udzielił wskazówek co i jak dalej z SB29SWNRX-S75-6.
Zamierzam umieścić go w skrzynce b-r, ale w jak dużej? Tego nie wiem. Mało o nim informacji i sprawdzonych projektów.
Podpowiecie? Objętość, strojenie, każda inna wskazówka cenne.
Teraz rozpaking ; ). Ależ były emocje :ohmy:

Uff, zaprzęg reniferowy dowiózł przesyłkę z należytą ostrożnością. Sprawdźmy dalej.

Wszystko w porządku. Ładna rzecz : ) Ciężki, masywny. Robi wrażenie.

Podoba się. Szeroki, 22mm kołnierz, całkowita średnica 29cm. Dużo jak na 10". W ręcznym przemieszczaniu membrany "twardy".

Na pewno ma jeden plus. Na karkasie : ). Po prostu głośnik na szóstkę.

Zaciski, jak się należy, kolorowe, rozmieszczone symetrycznie. Plecionka niepozorna, a ciężka praca przed nią.

I ta cewka. 75,6 średnicy. Będzie moc :bored:

Magnes jak kowadło :o . W środku dziurka i sitko.

Coś jeszcze chciałem, acha o wzmacniaczu dla rozbujania SBA29SW. Ale to już następnym razem.
Skomentuj