hej! mam małe pytanie gdzie najlepiej postawić subwoofer tak aby był jak najlepszy efekt nie zawadzał, mam pokój 5m kwadtarowych i duużo mebli. Za odpowiedzi z góry thx
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
pytanie o subwoofer
Collapse
X
-
zajaranyy, fajne,szczególnie te fale stojące.
Ja suba ustawiam przeważnie w okolicy środka pomieszczenia,brak podbić i innych nie pożądanych rzeczy.Fakt,niknie w porównaniu z kątem.Inny sposób,dość wątpliwy,to skierowanie głosnika w podłoge.No ale tu ogólnie zależy na czym nam zależy,na potedze czy na jakości.Ogólnie sprawa sie ma tak jak z kolumnami,im dalej od ścian,mebli tym lepiej.Fale stojace,dobre,he,he :)
Skomentuj
-
ja kiedyś maiłem taki subwoofer przjsiowy i ustawilem go glośnikiem do ziemi a że mam kałelki to było naprawde dobre rozwiązanie
potem złożylem suba na gdn 20/80/2 tonsila i postawilem go przy ścianie powiedzmy na srodku pokoju no wiesz po srodku sciany niestety naprzeciw suba ok 1 mert stoi fotel na ktorym se siadam np ogladając filmy i po prosty bas przemiły ale fotel strasznie sie trząsł jeden wielki wibrator to było uciążlie dla mnie wiec spróbowałem w kącie ale tam jakść basu no spadła i było gożecywiście dużo bardzo dudniący i buczący wiec powróciłem do ustawienia go przed fotelem
Skomentuj
Skomentuj