Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Lanzar maxp84

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Lanzar maxp84

Jak w temacie głośnik lanzar maxp84 800w 4ohm 20cm. Posiadam taki głośnik i czy mogę go podłączyć pod wzmacniacz mono z filtrem dolnoprzepustowym tpa3116d2 jedyne 100watt jakieś 35w rms

Możesz.
    Ale lepiej go sprzedaj - ani do zamkniętej, a tym bardziej do bass reflex się nie nadaje.
    Typ buczydła i gadżet "groźnie" wyglądający.
    Kup za uzyskaną kasę - pewnie zabraknie z 50% - STX 8' 2x2 ohm i będziesz zadowolony jak go zasilisz tym 2.1...
    Last edited by grzeczny_52; 07.09.2020, 20:20.

Skomentuj

To tpa3116d2 mam mono z filtrem dolnoprzepustowym już wbudownym w układ patrzyłem na stronie producenta 133pl mówisz że to będzie grało

Skomentuj

Będzie, ale szybka symulacja nie wygląda dobrze.
        Będzie poruszał membraną powietrze, jednak nie będzie to powodowało oczekiwanego przez Ciebie efektu w postaci niskiego basu. Będzie to raczej pseudo bas, który aby był basem, będzie musiał być sztucznie podbity korektorem. A to spowoduje sztuczny i zniekształcony efekt pseudo-basu.
        Odradzam.
        Ten sub nie jest dobrym wyborem.

Skomentuj

A pomógł byś w doborze głośnika mam ten wzmacniacz 43,16 zł 20%OFF | AIYIMA TPA3116 płyta wzmacniacza subwoofera TPA3116D2 wzmacniacze audio 100W basu DC12-24V
          https://a.aliexpress.com/_etmMWP powiedzmy coś do 200pln. Z góry dziękuję 😉

Skomentuj

Czaruję...
          X