Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Alphard WH501H81 i WH651H81 - szukam opinii

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Alphard WH501H81 i WH651H81 - szukam opinii

Hejo. Co powiecie na te nowe Alfredy ( temat)?? Ja jak je pierwszy raz zobaczyłem to pomyślałem sobie czy to nie jakieś nowe, szczytowe Tonsile co najmneij , potem zobaczyłem cene, co tylko mnie w Tonsilu utwierdziło a jak już zobaczyłem naklejkę na magnesie "Alphard" to mi ręce opadły.... Ale jeśli chodzi o konstrukcję to wygląda naprawdę fajnie a co Wy o nim myślicie?? może ktoś ich już słuchał ??

No cóż,alfred znowu.Ale do tematu,moge sie postarać żeby najdalej pojutrze je mieć i pobawić sie nimi.Dodam tylko tyle,nie daj sie zgasić ludziskom że to szajs okropny,czasami udaje sie jakoś dostosowac do porządku i jest jako taki pożytek z nich.Ale to tylko alfred niestety,cudów nie ma...
    PZDR

Skomentuj

to jestalfred dalej fakt ze wyglada dosyc efektownie ale wiesz jakie sa problemy rodzinne trzba ciac nisko co duzo wymga od kopulki
      takze filtry wyzszych rzedow beda tu mile widziane jednak jak zwykle zapewne wszystko wyjasni SW

Skomentuj

hmmm kosz tego alfreda przypomina mi glosniki w sony ss-x70 ed...

Skomentuj

Ja mam WH651H81.Niestety nie mam jak zrobic pomiarów.Ale z wygladu głośniczek niczego sobie,tayle ze resor do kosza trzeba pozadnym klejem przykleic bo ten co jest to łatwo puszcza.

Skomentuj

to jest wlasnie alfred

Skomentuj

co do kleju to Barthez ma racje ja kiedys odkleilem cale gorne zawieszenie przy urzyciu sily i to bez uszczerbku zawieszenia

Skomentuj

te alfredy kosztuja tyle ze z palcem w tylku mozna se tonsilka kupic wiec po co sobie zycie utrudniac?

choc moze to jest jakis nowy cud,ale ja nie zarzykuje na to swojej kaski

Skomentuj

Ja tez odkleilem cale gorne zawieszenie i przykleilem klejem epoksydowym.teraz juz go nic nie ruszy:)
                  A co do ceny to u mnie WH651H81 kosztuje 63zl

Skomentuj

Zamieszczone przez Barthez
                    Ja tez odkleilem cale gorne zawieszenie i przykleilem klejem epoksydowym.teraz juz go nic nie ruszy:)
                    A co do ceny to u mnie WH651H81 kosztuje 63zl
                    a lepiej teslę?

Skomentuj

Widzę że jest problem więc spróbuje to jakoś podsumować.Z alphardem jest jak z kobietą,jest kapryśny i nigdy nie wiadomo co wywinie.Mam dostęp do "stajni" alfredów ale nic ciekawego do tej pory nie znalazłem czyli daj se chłopie spokój z nimi chyba że kasy masz za dużo.
                      PZDR

Skomentuj

proponuje gdn 16/50/1 tonsila, nic sie nie odkleja i zadnych niespodzianek nie bedzie, a co do dzwieku to uznawany jest za dobry przez wielu na forum

Skomentuj

ma ktos moze zdjecie tego tonsila? ( GDN 16/50/1 )

Skomentuj

Jak moge wtracic swoje 3 grosze to polecam GDN16/50/6, w krakowie za 58zł. Jest to "wersja" sredniotonowki od TLC classic 1 lub 2. Jako sredniotonowy spisuje sie cacy, bas tez mozna z niego wykrzesac.
                            i-AMP ,i-PSU, i-SMPS, i-KTO TAM WIE CO JESZCZE
                            https://www.facebook.com/IAMP-260036317687611/

Skomentuj

Mam 501 w 10l zamknietej jako monitorki - i nie narzekam, graja calkiem dobrze jak na alpharda...

Skomentuj

widziałem ostatnie seri alphard co do wykonania to uwazajcie, skrxzywiona membrana, zawieszenie szle przyklejone.
                                w poprzednich ddostawach czegos takiego nie było :(

Skomentuj

borys---> gdzie w Krakowie można kupić tego Tonsila? Gdzie wogóle można kupić głośniki oprócz giełdy na Balickiej i Monster Elektronika?

Skomentuj

Czaruję...
                                  X