Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

JL AUDIO & JBL GT4-10

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

JL AUDIO & JBL GT4-10

Witam. Mam takie pytanko. Jaki głośniczek lepszy? JBL GT4-10 czy JL AUDIO 10W0. Głosniki miałyby pracowac w skrzyni zamkniętej około 24l. Oto parametry JBL ( Vas 100,45 ; Qts 0,43 ; Fs 24,75 Hz.) JL AUDIO ( VAS 69,4 ; Qts 0,40 ; FS 24Hz ) POMOCY!

Jl bedzie latwiej zmusic do tak malej obudowy... teraz jak mialbym do wyboru JBL/JL to padlo by na JL bo jeszcze tego nie mialem ale hamerykance rozkochani sa w tej firmie i chyba nie bez podstawnie.

Skomentuj

Osobiscie lubie tego GT4 jednak skusil bym sie ku JL poniewaz w jakosci dzwieku JBL sie nie umywa do niego....

Skomentuj

Dzięki chłopaki za pomoc w podjeciu tak trudnej dezyzji, bo wywalić kaske jest nieproblem. Tylko puzniej można tego strasznie żałować.

Skomentuj

Rozmawiałem z Polakiem który siedzi na stałe w Stanach i mówi mi ze tam JBL to budżetówka i nie polecał tego w ogóle, ale jeśli chodzi o JL to ponoć swietne głośniki i nawet nie ma co porównywać do nich JBLa.
          Myślę ze decyzja o wyborze nie jest trudna...
          Pozdro.

Skomentuj

i mówi mi
            i mowi i mowi.... Ja GT4 12" slucham codziennie i nigdy nie nazwe go budzetowym glosnikiem jak na swoja cene jest swietny.... JL jest drozszy i zarazem lepszy... to sa dwie rozne polki....

Skomentuj

Decyzja już zapadła. Kupuje JL Audio. Wole dołożyć troche kaski i mieć naprawde coś porządnego. Pozdrowionka.

Skomentuj

Ogólnie lubię JBL
                Ale JL Audio to już poważniejsza sprawa
                Jakość brzmienia na pewno Cię zadowoli...

Skomentuj

Czaruję...
                X