Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

gotowce stx'a

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

gotowce stx'a

siemanko wszystkim mam pytanie do was. ktore z gotoeych kolumn ze stajni STX mozecie polecic do sluchania muzyki? jakies stereo bo napewno bedzie lepsze od wierzy ze sklepu agd;/ to ma byc dla siostry nie bedzie na tym zadnych imprez tylko tak dla siebie. no a moze cos z innych ofert tonsilki sa raczej drogie;/ a co myslicie o CAT'ach?

STX to hi-end w porównaniu z CAT-em,
    Żeby dobrze zagrało musisz wymienić głośnik wysokotonowy w STX-ach,na jakiegoś lepszego,bo ten oryginalny nie daje wysokich tonów...

Skomentuj

no wiem ze gwizdki to maja do dupy. a ktory model mozecie polecis smialo? i na jaki zamiennik wymienic wysokotonowca?

Skomentuj

no oczywiscie slynna ARV'ke :)

Skomentuj

Ja bym dał DT 100 Peerlessa ,albo jakąś tanią Vifkę ,cena około 100zł ,a jakość milion razy lepsza.

Skomentuj

Do stx'a bedzie pasowac jak ulal

Skomentuj

No co.... ktoś przyjdzie posłucha i pomyśli ....hmm ale te StX-y mają dobre wysokie tony !, .... idę szybko kupić bo wykupią....

Skomentuj

a ktora z kolumn stx macie godna polecenia?:P

Skomentuj

A konkretnie interesuja cie (a raczej siostre) jakies większe czy mniejsze????

Skomentuj

srednie;p tak mysle ze raczej zeby nie bylo za drogo i zeby tez nie bylu duze bo miejsca malo u siebie ma

Skomentuj

Z stx to tylko z "duzymi" , ze tak powiem mialem mialem do zynienia, ale na allegro ostatnio widzialem jakies male Tonsila, w okolichach 399 zł

[ Dodano: 2005-03-07, 20:38 ]
                      http://www.allegro.pl/show_item.php?item=44080935

Skomentuj

a muszą byc koniecznie nowe? na allegro jest cała masa kolumn po niewysokiej cenie. np. tonsil soundfinder, voyager, fenix, perfect, nawet gdzieś serie tl gdzieś widziałem. lepieje kup mniejsze, a lepsze jakosciowo.

Skomentuj

a nie możesz zrobić? jako niskotonowca daj Tesle arn 150 do tego jakaś kopółka (może zmałpuj od kolegi Yoshiego) i po kłopocie.

Skomentuj

pewnie ze chcialbym i wolalbym zrobic bo bardzo bardzo to lubie;] ale mam problem... nie mam czasu a na dwie kolumienki potrzeba kilka dni heh to moze w wakacje. dlatego pytam o jakies przyzwoite niedrogie

Skomentuj

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=44564492 to w dosyc przystepnej cenie, a zawsze to lepsze niz "serujki" od wiezy! Moze tez nie za wysokie loty, ale bardzo przystepma cena....

Skomentuj

wie ktos co siedzi w tych kolumienkach na aukcji? podobaja mi sie nawet

Skomentuj

te kolumny stoja w MediaMarkt w wiecznej promocji..... ogladalem je z ciekawisci i brak slow na calosc........

Skomentuj

no wlasnie... heh chyba wybiore cos z stxow tylko powiedzcie ktore brac pod uwage w ogole;p

Skomentuj

No ja wiem ze to rewelka nie jest, ale cena 230 zl za parę to chyba nie duzo, a z stx-a za te cene to tez nic lepszego nie wybierzesz.....A w tym tonsilku napewno lepszy wysokotonowy bedziesz mial.

[ Dodano: 2005-03-09, 14:51 ]
                                      ...i wykonczenie rowniez.....

Skomentuj

tonsil wyprodukowal dwa tanie modele. Jeden dla MM o nazwie Duet (br na dole) za dosc smieszna cene okolo 200zl komplet i raczej smieszna jakosc :)
                                        oraz....
                                        Kolumnt Twingo (br posrodku kolumny) ktorych cena to okolo 180zl za sztuke.
                                        Nastepnie w kolejnosci wedlug ceny sa chyba:
                                        Fenix
                                        Lotus
                                        Mistral
                                        itd.

Skomentuj

Czaruję...
                                        X