Jak waszym zdaniem może wyglądać idealny subwoofer ? Chodzi mi o jego działanie..Czy konstruktywnie - może wyglądać oraz działać podobnie jak markowe subwoofery..naturalnie - aktywne, ołączone do kin domowych ? ciekawi mnie to jak zrobić taki naprawdę very dobry..Jest napewno jakaś alternatywa...mały subwooferek Philips-a (aktywny) na 2 głosniach po 16 cm...a ma takie płynne działanie przedewszystkim typowego subwoofera...czy da rade obejść tą bariere - tradycyjnych kinowych subwoofer-ów ?
Ja odbiegam w tym momencie troche od tematu - mam pytanie. Sygnał lecący w kinie domowym przechodzący przez wzmacniacz a następnie do wyjścia na subwoofer pasywny...istnieje jakiś konkretny pomysł aby ten wzmacniacz ominąć i puścić bezpośrednio sygnał (czysty) do dołaczonego na zewnątrz wzmacniacza ? Czy wogóle jest taka możliwość ?
Pozdrawiam
Ja odbiegam w tym momencie troche od tematu - mam pytanie. Sygnał lecący w kinie domowym przechodzący przez wzmacniacz a następnie do wyjścia na subwoofer pasywny...istnieje jakiś konkretny pomysł aby ten wzmacniacz ominąć i puścić bezpośrednio sygnał (czysty) do dołaczonego na zewnątrz wzmacniacza ? Czy wogóle jest taka możliwość ?
Pozdrawiam
Skomentuj