Podałem moje wstępne dane jakie chcę zrobic dla obudowy sls 21" zagra w konstrukcji 3 way. Poptrzebuje dobrego impulsu do techna. czy moje wyliczenia moga byc????
Do techna to ja proponuje mala obudowe wysoko strojona co da bas podkreslony i dynamiczny bez zbedengo buczenia. Zreszta najwazniejsza obudowa dlugosc rurek potem sam mozesz sobie dobrac.
Dokladne informacje na temat obudowy do tego glosnika sa na www.akustyk.com.pl
spoko, a swoją drogą opisz nam swoje wrażenia przy odetkanym br i co sie zmienia po zatkaniu go? ten peerless 263 to bardzo ciekawy głośnik- jedni polecają go do closed, inni do br. napisz co i jak bom bardzo ciekaw...
w zasadzie to w jednej i w drugiej konfiguracji bassu z natury jest za duzo ...prosciej zrobic Br. i go zatkac a do filmow odetkac... ja mam bardzo slabo umeblowane mieszkanie stad raczej preferencje do zatkanego i tak pod scianami ...tak jak jest kanapa ...mam takie pobicie ze sie nie da wytrzymac na jego pelnych mozliwosciach.
co punktualnosci to jest w sam raz nie za szybko nie za wolno ..osobiscie nie lubie takiego bardzo punktualnego za suchego... jak sieknie to w calym pasmie i tak dlugo ile potrzeba.
raczej tlusty.
Skomentuj