Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Subwoofer STX

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Subwoofer STX

Witam

Czy ktoś z Was słyszał jak grają subwoofery STX'a ?
    Parametry podawane przez producenta są objecujące. Jestem zainteresowany zakupem, bo ceny są śmiesznie niskie jak na deklarowane parametry, a robienie takiego subwoofera mija się w związku z cenami STX'a z celem.

Z-2
    S-2
    C-2
    B-2

Różnią się one między sobą wyglądem i zastosowanym głosnikiem (właściwie samą membraną).

Pozdrawiam

za ta cene warto kupowac konkurencje kasuja ale dokladajac do tego 100 zł mozna zrobic subwoofer o kilka klas lepszy!!!!

a stx to zawsze TYLKO STX

[ Dodano: 2005-03-15, 17:28 ]
    ps slyszalem wersje B2 nic szczegolnego poprostu stx

Skomentuj

Co przykładowo można kupić dokładając 100 zł ?

Michał

Skomentuj

naped u irka 120,- + trafo + radiator (okolo 200) i do tego za 300 sls 8" preerles.

Skomentuj

Zamieszczone przez EZO
          naped u irka 120,- + trafo + radiator (okolo 200) i do tego za 300 sls 8" preerles.
          To w sumie 640 + trafo (min. 100 zł - popraw mnie jesli się mylę), czyli 750 zł :)
          Troche za dużo jednak.

Dzieki

Skomentuj

To w sumie 640 + trafo (min. 100 zł - popraw mnie jesli się mylę),
            ale w tych 200 zl jesli sie nie myle to juz z trafem i radiatorem..(uklad 120 zl)
            Pozdro :)

Skomentuj

tak caly modul okolo 200+przetwornik.
              Oczywsicie deski, sruby to juz sam sobie policz.

Skomentuj

beyma 12 BR70 280 zł + 150 zł naped wystarczy TDA + z 30 zł obudowa pomijam wykonczenie!!!

Skomentuj

Albo 2xSTX 22-120-4-SC buda 35-40L BR@38Hz w symulacji wygląda to całkiem całkiem, jak jest w rzeczywistości nie wiem ale powinno być ok bo parametry są wiarygodne, do tego minimum mostek TDA7294, LM3886 albo na każdy głośnik osobny scalak ewntualnie STK4050 i głośniki połączone szeregowo więc 8Omów i nie będzie problemów z obciążeniem dla stk.

Skomentuj

Czaruję...
                  X