Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

jaki glosnik do skrzyni

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

jaki glosnik do skrzyni

Witam serdecznie. Mam mala watpliwosc i chce pomocy lepszych. Chce kupic sobie glosniczek do skrzyni ktora wlasnie chce robic i nie wiem jaki a mam na oki nastepujace modele. Aha chce dodac ze to bedzie w sejku jezdzilo i slucham techno albo FM

1) hertz 300.2

2) pioneer tsw306c

3) pioneer tsw306dvc

4) jbl gt4 12

5) jako najtansze cala gotowa skrzynia blaupunkt gtb 300

Jesli mozecie przy okazji to zdradcie jaki piecyk i do jakiego glosniczka bo sam myslalem ze cos z blaupunkta sa w miare tanie i chyba (chyba dobre ) wszystko chce kupic nowki

PROSZE O WASZE OPINIE I RADE Z GORY DZIEKUJE

[ Dodano: 2005-03-21, 00:21 ]
    AHA CZY NIE PRZESADZAM Z TYMI 30 CM W TAKIM MALYM POPYCHADELKU JAKIM JEST SEJCENTO MOZE WYSTARCZY 25 CM

Dobra 25cm w zupelnosci wystarczy. Herz 250 bedzie w sam raz. Jezeli masz troche wiecej gotowki to polecam JL 10W0, wlasnie kupilem.
    Wzamcniacz? Blaupunkt sa bardzo dobre jakosc/cena. Nie wiem jaki chcesz - 4 czy 2 kanaołowy?

pozdrawiam

Skomentuj

Interesuje sie 2 kanalowym z racji tego ze musze to upchnac pod fotel a radyjko pioneer deh 3300 co ma 4x50 jak na razie napedza pioneerki 6910 a nawet wykonczyl mi panasoniki 10cm z przodu (jak na razie jestem zadowolony ze wzmacniacza w radyjku) Obecnie podepne sprzodu jakies wysokie a potem zaloze panele i cos w nie wsadze ale pod samo radjo

Co do wzmacniacza myslalem o blaupunkcie gta 250 oraz o gta200 flash

Jakie sa roznice i jaki bedzie lepszy bo mnie sie wydaja podobne a ten pierwszy nawet bedzie mi lepiej manipulowac przy potencjometrach pod siedzeniem

W jakim autku masz 10w0 czym je napedzasz i w jakiej skrzyni masz ja (wymiary )

Skomentuj

Witam . Osobiście polecam JL Audio 10w. Hertz potrzebuje sporo mocy i robi dużo chałasu ale JL Audio ma bardziej kontrolowany , dynamiczny basik i w dodatku potrzebuje mniejszej obudowy niż Hertz. Szczerze polecam , bo sam posiadam JL w skrzyni zamknietej 22l i gra pięknie....

Skomentuj

nie myśl tylko że wyżej wymienione blaupunkty będą dobrze kontrolować es250.
          co najwyżej najsłabszego mocowo JL, a najlepiej IT, chyba że chcesz rypaninki.

Skomentuj

Czaruję...
          X