Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Która opcja lepsza.

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

jak chcesz fornirowac to ie bedzie pasowalo plexi ... tylko jakies polerowane alu albo chrom... cos w podobnym stylu.

Skomentuj

Też mi się wydaje że plexia do formiru nie będzie specjalnie pasować :) Tak jak już Turbo powiedzial CHrom będzie najleprzy.

[do kolejnej wojny nie dopuszcze jeśli chcesz porozmawiać z TatoTurbo to prosze to robić na PW albo GG SoundWave]

Skomentuj

ja to moge jedynie powiedzec najlepszy :P

Skomentuj

Właśnie dotarł do mnie sls10 i chciałem zapytać fachowców o kierunek BR jak go najlepiej umieścić.
          Do tej pory przekonany byłem o tym żeby puścic go do dołu na spód ale wystraszyłem sie trochę opinii i tym że to zamuli i może podbic bas i zrobi się buła.
          Trzeba by było wysokich kolcy na jakieś 5 cm a to jeszce sztucznie podwyzsza suba.

W związku z tym czy nie lepiej będzie zrobić konstrukcji z BR na front a co za tym idzie sub zmienił by kształt z sześcianu na prostopadłościan z głośnikiem nad BR.
          Które rozwiązanie lepsze do małego 15m^2 pomieszcenia przy zaznaczeniu że wykorzystywany będzie w 90% do muzyki ??

Skomentuj

Czaruję...
          X