na początku to sieka wszystkim ;] ale tak powaznie ta mam problema ;] mianowicie mam gotowy prjekt moze ktos sie spotkał juz z nim kolumny nosza nazwe "odin" chce by takie kolumny powstały u mnie w domu ale po sprawdzeni dokładnej ceny seas Excel w17 ex 002 i t 25 001 stwierdzilem ze nie mam takiej gotówki jeden głośnik kosztuje w przyblizeni 800 zl a t 25 001 490 a na kolumne potrzebne sa 2 niski i 1 wysoko che wiec zrobic na alcone 2 x AC6.5HE i 1 x AC1HAT. Jesli ktos by był taki miły i wprowadził nowe wymiary do istniejacego projektu byłby bradzo wdzieczny zdiecia projektu bym wysłał jezeli tylko ktos sie tego podejmie ja nigdy nie oblicalem takich rzeczy ;] wiec nie mam pojecia o tym
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
litraz obudowy do głośnika
Collapse
X
-
heh ktos ma cala robate za ciebie odwalic, hyh??? Ktos cos kiedys wspominal o rybie i wetce-treba dac wetke, zeby samemu sobie zlowic rybe, czy jakos tak:p Nevermind... ściągnij sobie programik WinISD pro, jest w dziale 'downlowad; nastepnie wprowadz dane glosnika i wylicz obudowe.. pokombinuj troche
-
tak ... nie takiej odpowiedzi sie spodziewalem a co do programów to ja ich mam naprawde sporo te nawet BassBox Pro v6.0.18 ale jakos sobie nie wieze ... i dlatego wolam o pomoc ;]
[ Dodano: 2005-04-01, 14:11 ]
jesli ktos by mugł mnie poistrulowac czy cos takiego ... ;]
[ Dodano: 2005-04-10, 20:49 ]
zajebiscie wam dziekuje za pomoc ....
Skomentuj
Skomentuj