Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

A propos nowych głośników na suby stx-a

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

A propos nowych głośników na suby stx-a

Pierwsze pytanie to który lepiej wybrać 27 czy 32, drugie czym to zasilić, czy dwa tda stykną żeby to odpowiednio rozruszać

2xtda to wersje 150W, 300W to juz by chcialo cos mocniejszego:)

Skomentuj

tylko co??

Skomentuj

PA300?

Skomentuj

a ile bedzie takie cus kosztowało i czy irek sprzedaje takie gotowe moduły?

Skomentuj

najlepiej jakbys poszukal temat irka o tda i go przeczytal, wowczas sie dowiesz - ale leń

Skomentuj

ja proponuje stk 4050 ponieważ pa300 jest fajny ale bardzo drogi wyjdzie koło400-450 zł minimum jak się samemu robi. Ale ja mam mostek tadka i czy on wystarczy nowemu stx????? na stk tez mnie nie stac.

Skomentuj

Zamieszczone przez dj_zibi
                ja proponuje stk 4050 ponieważ pa300 jest fajny ale bardzo drogi wyjdzie koło400-450 zł minimum jak się samemu robi. Ale ja mam mostek tadka i czy on wystarczy nowemu stx????? na stk tez mnie nie stac.
                Mozesz tylko nie wykozystasz przetwornika w pelni.

Skomentuj

ale zeby nie było że jestem leń, to czytałem post irka "TDA dla każdego..."
                  e, tylko jakos sie niedoczytałem tyej ceny, ale przeczytam go jeszcze raz.

Skomentuj

Regulacja filtra to ok 80-150Hz 12dB/okt.
                    Zasilacz +-12V dla TL072 jest juz na plytce i jest na zenerkach.
                    Plytka jest widokiem od strony elementow.
                    Spis elementow doloze jak wroce do domu, w niedziele juz czasu na to zabraklo.
                    Gotowy uruchomiony uklad kosztuje u mnie 63zl a wersja mostkowa z trafem czuwania 120zl.
                    Wersji na STK nie bedzie! Bedzie sam preamp do suba i wzmacniacz na mosfetach duzo tanszy niz STK i tez 200W.

....

dalej musisz sam poszukac,moze cos wiecej jest,pamietam tylko to :) (skopiowalem)
                    pozdro

Skomentuj

Do nowych STX'ow to wzmak od igoda w dziale sprzedam.

Skomentuj

drogi teraz ale doszlo pare nowych opcji kiedys byl po 640 ale teraz jest stand by i takie tam no i na pa 300 mial 300w ale i tak jest supe jak by mnie bylo stac ...:(

Skomentuj

Zamieszczone przez chrischris
                          Do nowych STX'ow to wzmak od igoda w dziale sprzedam.
                          700 pln :)

Skomentuj

Wzmak jest fajny, ale drogi. Niezle by te nowe STX'y na nim chodzily, ale do glosnika za 92 zl dac taki panel za 700 to barbarzynstwo :).

Skomentuj

Chris,to ja go kupie za te 100 i sprzedam ci za 400 :P wtedy bedzie pasowal ten wzmacniacz :)
                              pozdro

Skomentuj

Tasior, Nie chodzi tu o cene :). Jakosc glosnika powinna byc proporcjonalna do jakosci wzmaka. No chyba sie rozumiemy.

Skomentuj

Wiem wiem tylko zartuje przeciez... czyli nie kupujesz?
                                  pozdro

Skomentuj

Jeszcze sie zastanowie. Mowisz tylko 400 zl, a moze jakas znizka dla forumowiczow z diyaudio :)?

Skomentuj

wzmacniacz za 700 zł do stxa za 100 ludzie prosze!!!!

Skomentuj

Jak dla mnie przesada. lepiej juz stk 4050. kupic może do tego stx dajcie jeszcze kable ze złota?

Skomentuj

Czaruję...
                                        X