Witam,
Zamierzam zlozyc subwoofer i niemoglem znalezc glosnika 4 omowego ktory ladnie wyglada w win isd(niewiem czy tylkow win isd..) i zejdzie nizej niz moje monitorki (ktore powstana naprawde niedlugo)na arn 150
Typ padl na stx 22 120 4 ss - dlaczego ten?
4 ohm-napedzane bedzie tda 7294 wiec przy 4 ohm wieksza moc...
w wiekszosci sprawdzanych przezemnie glosnikow wersja 4 omowa wygladala w win isd niezbyt dobrze,problemy z podbiciem lub hmm dolkiem w charakterystyce,jednak w tym stxie jest to niezauwazalne lub nieistnieje :P
co sadzicie o tym projekcie?
na fotce widac wszystko co jest potrzebne,jesli nie to napiszcie... :)
wymiary obudowy to
szer:35
wys:35
dlug:32
Pozdro
[ Dodano: 09-04-05, 06:57 ]
Mam tez pytanie czy ktos moglby mi odrobinke pomoc,tzn zauwazylem ze ten stx dosc dobrze gra od 25-30 l... jesli ktos moglby mi pomoc obliczyc optymalna obudowe i strojenie bylbym bardzo wdzieczny...
pozdro
[ Dodano: 09-04-05, 18:52 ]
e no co jest nikt nic niepisze :|
Zamierzam zlozyc subwoofer i niemoglem znalezc glosnika 4 omowego ktory ladnie wyglada w win isd(niewiem czy tylkow win isd..) i zejdzie nizej niz moje monitorki (ktore powstana naprawde niedlugo)na arn 150
Typ padl na stx 22 120 4 ss - dlaczego ten?
4 ohm-napedzane bedzie tda 7294 wiec przy 4 ohm wieksza moc...
w wiekszosci sprawdzanych przezemnie glosnikow wersja 4 omowa wygladala w win isd niezbyt dobrze,problemy z podbiciem lub hmm dolkiem w charakterystyce,jednak w tym stxie jest to niezauwazalne lub nieistnieje :P
co sadzicie o tym projekcie?
na fotce widac wszystko co jest potrzebne,jesli nie to napiszcie... :)
wymiary obudowy to
szer:35
wys:35
dlug:32
Pozdro
[ Dodano: 09-04-05, 06:57 ]
Mam tez pytanie czy ktos moglby mi odrobinke pomoc,tzn zauwazylem ze ten stx dosc dobrze gra od 25-30 l... jesli ktos moglby mi pomoc obliczyc optymalna obudowe i strojenie bylbym bardzo wdzieczny...
pozdro
[ Dodano: 09-04-05, 18:52 ]
e no co jest nikt nic niepisze :|
Skomentuj