Mam zamiar kupic alpharda cw1202 lub 1002 ino nie wiem ktorego wybrac:) mam wzmaka alpharda mf-2s:P skrzynia zamknieta okolo 60-65 l koniecznie do auta i ktory wybrac?????mialem wczesniej sw1203z ale sprzedalem:)(dzieki bogu) i teraz mam problem ktorego wybrac pomozciee!!!:)
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Alphard
Collapse
X
-
do auta 60 litrów , to chyba jeździsz jakimś żukiembez obrazy heh, najlepiej to cw1002c no i do tego obudowa ze 40 litrów średnio wytłumiona i bedzie good, jak chcesz wsadzic go w obudowe która masz teraz to jesli masz mozliwosc t ozrób przegrode którą zmniejszysz litraż komory z głośnikiem lub zamontuj w środku kawał drewna lub styropianu o takiej objetości żeby pozostała przestrzen wyszła na te 40-45 litrów
Skomentuj
-
zalezy jaką masz obudowe, czy masz z prziodu otwór czy całą przednia ścianke dopasujesz pod głosnik czy jak ??
jesli wymieniasz całą przednią ścianke to pionowo wsadź jakąś grubsza płyte wiórową i uszczelnij zeby byłu dwie komory jedna 45 litrów i pozostałę litry w drugiej ,,, a najlepiej jakiegoś drewnanego klocka wsadż do srodka przykręc od tuły czy od boku (klocek oczywiscie w srodku , kloc o objętości 20 litrów, chyba wiesz jak obliczyć objętośc, to jest najprostszy i szybi sposób na zmniejszenie objętości , oczywiscie zamiast klocka moga byczklejone ze sa płyty jakieświórowe czy drewniane , wazne żeby to było sztywne i miało litraż 20 L
Skomentuj
-
Alphard
skrzynia jest zamknięta!! i ma okolo 60l przednia scianka gdzie znajduje sie glosnik jest pochylona na ok 70stopni mam mozliwosc ją cofnąć o te pare centymetrow:)i chyba tak zrobie :Pjak ktos ma ciekawe pomysly to prosze pisac:)a i ten czarny material do oklejania to w jakiej moze byc cenie ??
Skomentuj
-
Alphard
powiedzcie mi jaki wzmacniacz bedzie mmi potrzebny do tego alfreda cw1202??http://www.carton.glt.pl/ czy ten z tej strony bylby dobry?? czy jescze cos dokupic pozmieniac:|
Skomentuj
-
jupiiiii zakupilem tego cw1202 robi robote jak marzenie:))))))))Zejscie ma piekne:) dzieki chlopaki za rady :] baba w sklepie przekrecala mnie zebym wziol sw1203z bo on sie najlepiej sprzedaje i nie maja zadnego na zapleczu:) a cw lezy i nikt go nie kupuje:| hehe jeszcze tylko mocniejszego wzmaka kupie i bedzie odlot !!!!!!:))))))
Skomentuj
Skomentuj