Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Hertz DSK-165 na tylniej pólce w citroenie ZX??

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Hertz DSK-165 na tylniej pólce w citroenie ZX??

WITAM!!
    kupile ten Hertz DSK-165 bo chcialem je dac na przod do drzwi niestety nie dalo rady je dac postanowilem ze je dam na tyl.jak to bedzie sie sprawowac bedzie to jakos dobrze grac na tyle moze ma ktos z was takie glosniki na tyle???a ja nie oceniam bo narazie jest tam wlozone radi fabryczne i jest naprawde slabo:(na tym radiu nie da sie powiedziec jak to bedzie grac.jestesm ciekawy zbieram pieniadze na radio do auto.napiszcie co sadzicie o tych glosnikcha na tylniej półce.a przy okazji jakie radio kupic do 500zl mowa tu o cd bo mp3 to za malo ciapy.
    moje gg:4907544
    POZDRAWIAM!!!!!!!!!!!!!!!

nie no mnie normalnie rzuca jak mozna wpier... 16 cm głosnik ktory konstruklcyjnie powinien pracowac w malej budzie closed w 300L bagaznik , ktory jest nie szczelny no normalnie mi rece opadaja :/

Skomentuj

Przede wszystkim nie wstawiaj nic w półkę, to jest lamerskie i bez sensu!!

Jeżeli chcesz mieć dobrą stereofonię zamontuj te głośniki w drzwi (musisz pokombinować)

Scena dźwiękowa w każdym słowniku opisywana jest, że jest to dźwięk przed tobą, dlatego w każdym choć troche profesjonalnym car audio nie znajdziesz głośników w półce.

Skomentuj

hehehe a jak ja np lubie jak gra za mna ?
        to co wtedy ? :P

Dalex cos chyba glosniki pomyliles :)
        jak go zapakujesz do 300L to nie bedzie nic

to jest w drzwi albo w tylna półkę a jak ja chcesz miec ja koniecznie to z tego co pamietam to w cytrynach one sa dosc spore to zrob ja z pozadnej (grubej) plyty mdf

ogolnie zatrzesienie jest tych glosnikow na allegro
        sam sie nad nimi zastanwaialem ale kupno tego polegalo by na tym ze nie ma nic innego

Skomentuj

Czaruję...
        X