Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

jaki głośnik

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

jaki głośnik

poszukuje jakiegos glosnika do suba do auta - audi 80 b4, wiec miejsca w bagazniku jest duzo!
    sub br, cena glosnika do 300zl
    czy dobry bylby ten
    http://www.allegro.pl/show_item.php?item=48156013
    czy lepszy ten:
    http://www.allegro.pl/show_item.php?item=48160149
    a moze polecacie cos zupelnie innego.
    ps jezeli mozna to jaki powinien miec litraz lub wymiary, bo jestem zielony w tych sprawach

jeeden temak ktoś ci skasowł to zakładasz kolejny....
    a moze jednak byś był łaskaw przeczytać to co ci Łukasz polecił poczytać .. prosze poprawić temat bo tyma razem ja go zamkne....

Skomentuj

przeczytałem!!! chodzi mi tylko o to jaki mam wybrac glosnik???chyba tyle mozecie mi pomoc??czy z laikami nie rozmawiacie?myslalem ze forum jest po to aby sie czegos dowiedziec, poradzic, ale chyba sie mylilem.

Skomentuj

co do litrazu , wymiarow to juz najlepiej sobie doczytaj na stronce www.diyaudio.pl no i najlepiej nie kupowac zadnego z tych glosnikow bo gdzie do tego parametry dostaniesz? (o parametrach dowiesz sie jak poczytasz ww stronke) wiesz nie chcialbym Cie jakos oceniac ale zapewne zalezy Ci tylko na tym by bylo glosno i "dudnilo" co? jesli tak to mozesz rownie dobrze sobie kupic jakiegos Alpharda do 100zl. roznicy i tak nie uslyszysz a glosnik dostaniesz w kazdym sklepie.pozdro

Skomentuj

Sony jest o kant du... rozbic, a o tym lanzarze dwucewkowym podobne opinie wyczytalem w necie.

Skomentuj

ja mialem kiedys tego lanzara tyle ze 10"... nawet git to gralo troche zbyt matowo ale do auta za ta cene nic chyba lepszego niedostaniesz..... ale jak jestes w stanie troche dolozyc to JBL GT4 12" - 385zl i bedzie gicior

Skomentuj

Ja bym proponoweł głośnik JBL też mam audi i jest spoko musiałem podłożyć filc pod tablice rej. po drgała

Skomentuj

wielkie dzieki za odpowiedzi
                juz zabieram sie za szukanie odpowiedniego glosnika i zdam relacje co i jak!

Skomentuj

Czaruję...
                X