Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Tonsil GTC 15/40/1 - potrzebna pomoc

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Tonsil GTC 15/40/1 - potrzebna pomoc

Witam
    Dawniej jesli potrzebowalem jakichkolwiek danych to wchodzilem na www.unifirm.sk (slowacki przedstawiciel tonsila) ale strona juz nie istnieje. W zwiazku z tym mam problem, czy ktos z was zna moze parametry glosnika Tonsil GTC 15/40/1? Najlepiej jesli bylaby to karta katalogowa. Bede bardzo wdzieczny za odpowiedz.

Modell GTC 15/40/1 ; Farbe lila ; Nenn-/Musikbelast. W 60/100 ; Frequenzb. Hz 45 - 6.000 ; Wirkungsgrad db 88 ; Impedanz ? 8 ; Resonanzfrequenz Hz 51 ; Gesamtgüte Qts 0,39 ; mechanische Güte Qms 4,20 ; elektr. Güte Qes 0,43 ; Spulen-Ř mm 25 ; Magnet-Ř mm 83 ; Korbabmessung mm 155 ; Befest. Lochkreis mm 141,8 ; Schallwandöffnung mm 124 ; Bauhöhe mm 72,3 ; Gewicht netto g 860

:)

piwo sie nalezy :P

Skomentuj

namieszales Tasior namieszales, obrazek jest od GTC 17/50 a te parametry pisane wyzej to mozliwe ze do 15/40/1

Skomentuj

Tasior, nie wiem gdzie ty to znalazles, ale nawet nie wiesz jak bardzo jestem ci wdzieczny, chociaz jeszcze VAS by sie przydal. Swoja droga to skad to masz bo szukalem na conradzie to juz tego nie sprzedaja.

Skomentuj

wes niemow .... wkurzyles mnie i tyle odpal google wpisz model glosnika i wyskoczy TYLKO JEDEN LINK Z SKANEM

Skomentuj

Tasior, no nie wiem mi wyskakuje 365 znalezionych stron ale niewazne, to co najbardziej mi potrzebne juz mam.

Skomentuj

Czaruję...
            X