Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Co sądzicie o kolumnach Yone ZT 400???

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Co sądzicie o kolumnach Yone ZT 400???

Cześć ludziska - potrzebuję pomocy!! Zamierzam kupić 2 zestawy kolumn firmy Yone ZT 400 na głośniku basowym 15 calowym firmy Eminence Delta LF. Kolumny są 8 Ω-owe i trójdrożne. Będą one podłączone pod wzmacniacz ADS LX 1400. Podłączenie kolumn będzie takiej konfiguracji, że będą one używane jako 4 Ω-owe, co spowoduje, że do każdej będzie dostarczana moc 350W. Co sądzicie o takim zestawie? Jednak najbardziej zależy mi na Waszej opinii o samych kolumnach. Koszt takiej kolumny to tylko 850 zł i w tym przedziale cenowym nie znalazłem nic sensownego. Czekam na Wasze opinie. Gorąco pozdrawiam - Mrówka.

a moze jakies parametry kolumn? Delta LF to glosnik do subwofera wiec jakim cudem znalazl sie w kolumnie domyslam sie ze dwudroznej?
    850zl to zadna rewelacja za dwudrozna kolumne z 15calowym glosnikiem. LDM C151 kosztuje mniej a wystarczy dokupic tonsila na wysokie tony i bedzie jak seria P151.

Skomentuj

nie znalazles ...bo nie szukales :P

Skomentuj

Irek Kolumny są 8 Ω-owe i trójdrożne.

Skomentuj

OOOOO to jak sa trojdrozne to juz rewelacja. No to jakie sa w nich glosniki. Eminence Delta LF to juz wiem a reszta?

Skomentuj

Czaruję...
          X