Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

POTRZEBUJE POMOCY W BUDOWIE PROSZE O INFORMACJE

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

POTRZEBUJE POMOCY W BUDOWIE PROSZE O INFORMACJE

chcialem sobie zbudowac suba na glosniku stx gdn 25 150 4 sc no przynajmniej wlasnie taki mi polecil gosciu w sklepie firmowym stx <przedstawicielstwie> w programie win isd wszystko jakos w miare wygladalo chcialem sie dowiedziec czy moge sie opierac na jego wyliczeniach co do obudowy i efektow jakie ma wyworzyc subwoofer jaki chce sobie zbudowac porzebuje rowniez pomocy w doborze i budowie wzmaka bo z ym rowniez mam zamotki prosze o pomoc i z gory dzieki

Polecam serie 27/150 lub 27/300 – powinny lepiej sprawdzić się przy budowie subwoofera.

Skomentuj

A CO Z PROGRAMEM WIN ISD DO WYLICZANIA OBUDOWY ITD. CZY MOZE SMIALOO BUDOWAC WEDLOG JEGO WSKAZAN SKRZYNIE GLOSNIKA??

Skomentuj

Pamiętaj, że program jest narzędziem konstruktora, a nie konstruktorem. Używając WinISD z odpowiednią dozą wyobraźni można bez problemu opierać się na prezentowanych przez program wynikach. Tutorial do programu znajdziesz na stronie głównej serwisu i TUTAJ.

P.S. CAPS off

Skomentuj

Zamieszczone przez adasko
          Polecam serie 27/150 lub 27/300 – powinny lepiej sprawdzić się przy budowie subwoofera.
          facet sie pyta o program , a ty mu wyjezdzasz o glosniku...:) on napisal ze w sklepie mu polecili. wiec pewnie juz kupil ten glosnik!:) wybacz chlopie ale ta odpowiedz uwazam za bezsensowna w swietle zadanego pytania. zauwazylem ze ogromna ilosc odpowiedzi na forum jest wlasnie tego pokroju:)

A co do programu. On tylko SYMULUJE. wiec to jak sie w rzeczywistosci glosnik zachowa moze byc najwyzej zblizone do wyniku symulacji. ja jednak opieram sie glownie na WinISD. ewentualne poprawki np z BR robie juz "na ucho".pozdro

Skomentuj

Aby odpowiedź była jasna dla założyciela wątku zreasumuję:

WinISD jest programem symulacyjnym i należy poczynione przy jego pomocy obliczenia traktować jako punkt wyjścia do dlaszych działań (tak jak to czyni micsta1).

Skomentuj

Czaruję...
            X