Chcę wsadzic do samochodu stxa z serii ss. Nie boje sie zbytnio o to czy klej i membrana wytrzyma bo juz kiedys miałem w aucie starą serie( i na dodatek sc), natomiast zastanawia mnie czy stxy nie maja za lekkich membran jak do auta? Wiadomo, cisnienie itd. ale zeby mocno pompowac membranka powinna tez troche ważyc. Jak narazie wiekszosc głosnikow 10" które widziałem do auta miało mase w okolicy 90g a stx ma połowe tego. Do domu spoko, ale czy aby w aucie sie sprawdzi?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Kto ma stxa w samochodzie? Przyznawać sie!
Collapse
X
-
moze napisze dlaczego stx, bo zaraz dostane opr. ze sie dokladam do ogolnego zanizania poziomu forum stxami.
STX bo:
-chce zobaczyc czy to sie sprawdzi w aucie
-jak maja mi zwinąc z bagaznika to lepiej 50zł niz 300zł
-bo maja zadowalajace parametry(nie potrzebuje focala za 5kzł bo i tak nie docenie jego zlalet)
Skomentuj
-
-prosze o rozwiniecie("bo to bedzie lipa, panie")
-nie chce dobrej zabudowy, za czesto robie suby i je zmieniam zeby inwestowac w zabudowe. poza tym dla mnie liczy sie bardziej dzwiek niz opadniete sczeki gapiów.
-nie kapuje. mozesz wyjasnic?
Przypominam ze rozchodzi sie o mms stxów, czy nie jest za małe zeby porządnie ruszyc powietrzem w aucie.
Skomentuj
-
twardy? bedzie nizsze fs coprawda troszke spl spadnie ale nieznacząco... i glosnik poziomo bo moze ci sie zawieszenie wyrwac :P
pozdro
btw.nienabijajmy sie z kolegi,stop! czy niepotraficie uszanowac czyjegos pytania?(wiem ze sie teraz smialem ale nie z Grze tylko ztej cegly) zadal proste pytanie a wy tylko sie smiejecie,tak wiem wiecej postów wiecej.... pozdro
Skomentuj
Skomentuj