Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Kto ma stxa w samochodzie? Przyznawać sie!

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Kto ma stxa w samochodzie? Przyznawać sie!

Chcę wsadzic do samochodu stxa z serii ss. Nie boje sie zbytnio o to czy klej i membrana wytrzyma bo juz kiedys miałem w aucie starą serie( i na dodatek sc), natomiast zastanawia mnie czy stxy nie maja za lekkich membran jak do auta? Wiadomo, cisnienie itd. ale zeby mocno pompowac membranka powinna tez troche ważyc. Jak narazie wiekszosc głosnikow 10" które widziałem do auta miało mase w okolicy 90g a stx ma połowe tego. Do domu spoko, ale czy aby w aucie sie sprawdzi?

...

Skomentuj

moze napisze dlaczego stx, bo zaraz dostane opr. ze sie dokladam do ogolnego zanizania poziomu forum stxami.

STX bo:
      -chce zobaczyc czy to sie sprawdzi w aucie
      -jak maja mi zwinąc z bagaznika to lepiej 50zł niz 300zł
      -bo maja zadowalajace parametry(nie potrzebuje focala za 5kzł bo i tak nie docenie jego zlalet)

Skomentuj

...

Skomentuj

-prosze o rozwiniecie("bo to bedzie lipa, panie")

-nie chce dobrej zabudowy, za czesto robie suby i je zmieniam zeby inwestowac w zabudowe. poza tym dla mnie liczy sie bardziej dzwiek niz opadniete sczeki gapiów.

-nie kapuje. mozesz wyjasnic?

Przypominam ze rozchodzi sie o mms stxów, czy nie jest za małe zeby porządnie ruszyc powietrzem w aucie.

Skomentuj

...

Skomentuj

E a gdzie ten sub :P

Skomentuj

...

Skomentuj

jezu.... ale GDZIE :) pod podloga czy po bokach tam :>

Skomentuj

...

Skomentuj

MAgik ,wez sobie %#&@^$$)%& nienabijaj postów bo wiem ze to robisz teraz specjalnie,powiedz poprostu gdzie albo daj link do tego froum czy artykułu czy cos!

Skomentuj

...

Skomentuj

dupa,dupa,dupa!

ja sie pytam o stxy a nie o skitraną zabudowe.
                          ma ktos stxy w samochodzie? jak tak to pisac, jak nie to nie.

Skomentuj

mam nadzieje ze teraz ci lepiej, nie ma zabudowy.
                            nie mam gówna w samochodzie.

Skomentuj

to co piszesz o tym mms to faktycznie mozna tylko tyle "..." jak uwazasz ze jest za lekka to wez na nia cegle poloz bedzie twardy bas

Skomentuj

twardy? bedzie nizsze fs coprawda troszke spl spadnie ale nieznacząco... i glosnik poziomo bo moze ci sie zawieszenie wyrwac :P
                                pozdro

btw.nienabijajmy sie z kolegi,stop! czy niepotraficie uszanowac czyjegos pytania?(wiem ze sie teraz smialem ale nie z Grze tylko ztej cegly) zadal proste pytanie a wy tylko sie smiejecie,tak wiem wiecej postów wiecej.... pozdro

Skomentuj

Co do mms to lepiej zostaw dobieranie głosników
                                  a jakiego chcesz stx? 27 czy 17
                                  testowalem 17ss 4 ohm w samochodzie gra za te cene przyzwoicie:P ale jak nie liczy sie wyginanie blach w samochodzie to mozesz brac.

Skomentuj

chodzi o 27. przeczytajcie sobie post na elce pt:"Beyma Power 12 + BM 990ATX" tam jest troche napisane o przewadze(w aucie) głosników z niskim spl i wysokim mms nad wysoko efektywnymi o małej masie.

Skomentuj

beyma power10 ma mms 60g i jest to ca a stx 27/150/ss ma mms 52g nie ca... czy roznica taka straszna moze i tak ale wieksze mms wiecej mocy trzeba ladowac w to... jak chcesz to bierz alpierda one im drozsze tym ciezsza membrana a wtych za bagatela 500pln to chyba ze 3kg wazy

Skomentuj

GRRZE naprawde masz zamiar wsadzic stx do samochosdu?
                                        czy tylko toretyzujesz? jak Ci nie pasuje stx to wydaj wiecej kasy na typow samochodowy sub :P

Skomentuj

Czaruję...
                                        X