Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Voice Kraft, Tuba Aktywna 30cm

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Voice Kraft, Tuba Aktywna 30cm

Aktywna Tuba Basowa Voice Kraft 30 cm, o mocy 400 Watt /200rms/...
    http://www.elektroland.com.pl/produc...products_id=52

Co Wy kurde o tym myslicie sprzęcie, może ktoś to ma :> ?

Ja wiem, wyśmiejecie mnie że to voice kraft, bacznie obserwuje forum, ale może mi ktos sprzeda o tym opinie... można mieć cos podobnego (aktywnego i o podobnej mocy) w tej cenie? Bardzo sie na to napaliłem... proszę o jakaś alternatywe :) mam do dyspozycji 350pln.

moze i sie napaliles ale jednego ciem oge zapewnic ta tuba nie ma 200w rms gdzyz za te 300pln nie da sie takiego wzmaka poskladac... chcesz zeby bylo glosno wez sobie stx 27/300/4 sc do tego mostek tda... albo sjakiegos stk4048 kombinuj... powiedz jeszcxze do czego to i czego po tym oczekujesz ale jak wybrales voice cos tam to pewnie oczekujesz "totalnej sieki"

Skomentuj

wiesz, chłopie, nie idź w moje dawne ślady :P :P :P :P :P

SERIO!!!

Skomentuj

bosz... VK wez to spal

raczej nikt tu czegos takiego nie ma (i dobrze) a nawet jak by mial to lepiej sie nie przyznawac.

pozatym to forum jest bardziej o budowaniu nowych konstrukcji anizeli o gotowych

w podobnej cenie zrobisz suba na stx 27 i mostku tda jak dobrzepojdzie to sie wyrobisz z kasa...

Skomentuj

Jeden już przez VK miał długo przesrane (wtajemniczeni wiedzą o kogo chodzi)
          Daj se spokuj bo to jakiś totalny badziew lepiej by było jak byś tą kase inaczej zainwestował.

>>Piekny<<

Skomentuj

o tego 3 posty wyżej, czyli [...] Dj'a! :P

nie no jak chcesz dostać bana to mów o VK, ale mój VK do WC :P zamiana na.... Tesla ARN 226!!!

Skomentuj

Wszystkie produkty oferowane przez elektroland są bardzo marnej jakości,to jest typowa tandetna chińska masówka.Marka VC pojawiła się ze względu na popadanie w niełaske marki alphard.W ten sposób importerzy próbują nadrobić spadki sprzedaży.To typowy chwyt marketingowy.Twierdzenie że VC jest niemiecki jest kompletną bzdurą,tak samo niemiecki jest einhell.Wszystkim osobom którym cokolwiek zależy na dźwięku a nie na chałasie radzę szeroko omijać takie firmy jak elektroland.Wiem że robię antyreklame znajomemu (mam do nich 12km) ale nie lubie ściemy,nawet kolce maja do dupy.

A tak mimochodem dodam że strasznie nie lubią STX-a.Ciekawe?

Skomentuj

zapewne dlatego, że STX ma duuuuuuuużo lepsze produkty :) i jest tanim konkurentem w Polsce...

[ Dodano: 2005-05-05, 20:55 ]
                konkurent dla tych, co sprowadzają z chin :)

Skomentuj

No dobrze, Irek jest niezły w te klocki, naczytałem się :)

Powiem tak, to ma chodzić w samochodzie i w domu na transformatorze
                  (np http://www.toroidy.pl/sklep/index.ph...ukty&katid=1.9 )
                  Głośnik wybrałem ten:
                  http://www.stx.pl/index.php?vMenu=2&...0&vSubPage=355 , satysfakcjonuje mnie całkowicie,
                  powracajęc do Irka, on sprzedaje już gotowe do podłączenia układy tak? bo się nie mogłem doczytać... :/ nie czuje się elektronicznie na siłach :/ dla mnie samodzielne złożenie linijki świetlnej to było już coś łoł :| ...ile mnie może od niego taki wzmak do suba od niego kosztować - 200Watowy bo chyba wiekszy mi nie potrzebny a i o większych w jego posto-produkcjach nie wyczytałem... ??

//takie cos wiem ze odpada, ale ciekawe jak by zagrało na tym stx'ie w tubie:
                  http://www.elektroland.com.pl/produc...1dc6d60307c76c

Skomentuj

200 W ..... czy aby napewno przeczytales jego temat ?
                    pozdro a od CEN JEST PW!!!!!!

Skomentuj

umberto, ja do nich mega uprzedzenie. Kiedys kupilem na ich aukcji, zaplacilem kase i przez 2 tygodnie cisza..... Jak zadzwonilem do nich to okazało sie, że nie maja na stanie tego produktu i dlatego nie wysłali i w dodatku wystawili mi negatywa. Za co - nie wiem do tej pory???
                      Sprzedają dziadowstwo i w dodatku nie szanuja klijenta...

[ Dodano: 2005-05-06, 17:19 ]
                      AAA zapomniał bym napisać najważniejesze, ultraz, nie kupuj tego. Za te pieniążki spokojnie wyrobisz sie w zrobieniu suba. Nawet jak byś robił na GDN 22/120/... zagra to ładniej niż te "WC".

Ten głośnik co proponujesz jest dośc mocny, bedziesz miał go czym zasilić??

Skomentuj

hm hm hm... sam już nie wiem, tyle tego jest... :|

wysłałem Irkowi PW... :)

...z elektrolandem się powstrzymam :)

Skomentuj

ultraz nowym krolem VK. Ja pierdole jest forum ale ciagle sa powtarzane te same bledy bo niestety nowi w wiekszosci to niekumate, nieczytate i nie umiate trole.

Skomentuj

Trola to masz w majtach, i NIESTETY wyobraź sobie EZO ze nie skończyłem kursu szybkiego czytania >wybacz o panie< i nie przeczytałem wszystkiego. A o tych tubach nikt nie pisał. Jak już napisałem, elektolandowi podziekowałem. Forum jest po te żeby pomagać a nie robić ze mnie króla <lol> ale jeśli chcesz EZO mianuje Cie moim Czeskim ARN pachołkiem.

Skomentuj

ULTRAZ ojhihihohohoho :P
                              gacie po tacie :P

Skomentuj

ultraz,błagam cie... tylko nie z tym w majtach bo muj kumpel mowi to codziennie jak go wyzwe albo cos... nieprzypominaj mi tego "zjeba" bo poprostu teraz tym co piszesz wiem ze masz 10-14 lat a jak wiecej to idz sie lecz...(tak wiem mam w majtach)

Skomentuj

I znowu się zaczeły bluzgi...
                                  EZO, z calym szacunkiem, kazdy sie uczy z czasem. Nie wierze ze jak zaczynales (a pewnie bylo to baaardzo dawno temu) to budowałeś na głośnikach z górnej połki.
                                  Ja rónież pierwszego suba chciałem zrobić na "Debisei" czy jakoś tak, póżniej na regeneracie tonsila w 100 l bo nie mialem pojęcia ze parametry regenerata sa zupełnie inne niż orginału.
                                  Dopiero z czasem nabiera sie obeznania i jakiejś wiedzy (mniejszej lub wiekszej). Tylko trzeba ich troche sprowqadzic na "dobra" droge.
                                  Dj sms tez zaczynal od VK, i chociaż nadal niekiedy pieprzy bez sensu to juz nie twierdzi ze VK jest zaje%$&y i wie juz co to jest np. WinISD.
                                  Opieprzanie nic tu nie da, tylko wprowadzi niezdrowa atmosfere i konflikty.
                                  Nie chce nikomu wazelinować, ale bierzmy przykład z zajaranyy, jego ostatnie odpowiedzi: na temat, zwiezle i konkretne, bez opier... choc by sie przydalo.

Pozdrawiam!

Skomentuj

Tasior, mam 18. Ruthi7, dzięki :) EZO chill out (czy jak to się pisze... :] )

Hmm który program z tych wszystkich dostepnych w downloadzie na diy jest w miare najprostrzy do obliczania wielkości skrzyń, b-reflexu ? Wymieniony WinISD ?

Skomentuj

ultraz, Tak WINisd jest najprostszy,jest do niego masa tutoriali i jeżeli wykażesz odrobine samozaparcia to opanowanie go zajmie ci 5 min
                                      http://audiomania.info/articles.php?id=10
                                      http://www.diyaudio.pl/articles.php?id=19
                                      http://www.vengeance.com.pl/wrona/di...topic.php?t=29
                                      Te artukuły powinny ci pomóc a czy z nich skorzystasz to już zależy od ciebe.

>>Piekny<<

Skomentuj

ruthi hmmm przeczytalem forum od deski do deski pare razy i wybralme pretwornik cw1002c alpharda do dnia dzisiajeszgeo "flagowy" produkt tej marki :)

ultraz
                                        czy ja Ciebie nazwalem trolem?? Chyba nie ale jak widac nie potraisz czytac a niektore zrozumiale wyrazy laczysz w calosc reszte sobie dodajac. Twoja wypowiedz swiadczy tylko o tym ze Twoj poziom jest na poziomie studzienki kanalizacyjnej buraku. Jesli pytasz sie czy VK jest dobre to tym samym mozesz mnie naywac krolem TVM <--bo nawet tu pokazales braki w wiedzy, a ja wiedze n.t. "tesli" posiadam i jak ktos wykazuje taka potrzeba to sie to wiedza dziele.
                                        Przez takich fagasow DIY sie rozpada do ciagle zadaja pytania, a odpowiedzi maja na talerzu tylko wystarczy podejsc do stolu

Skomentuj

Czaruję...
                                        X