Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Niespotykane głosniki-co wy na to?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Niespotykane głosniki-co wy na to?

Witam
    co mozecie powiedziec na temat tych glosników czy je warto kupowac?
    http://www.allegro.pl/show_item.php?item=50116158
    pozdrawiam

no nie wiem...ja bym tego nie kupowal. slyszalem u kolegi cos takiego ale innej firmy . masa znieksztalcen, szczegolnie w srednim pasmie. Tasior mysle ze powinienes juz swoj zestaw kina robic chocby jakis malutki:) ale samemu

Skomentuj

Media Markt w najgorszym wydaniu... a ja już myślałem że wszyscy się tu z takich fanaberii wyleczyli. Cóż - siła marketingu jest wielka :)
      Plastic is fantastic!! Ja bym tego kijem nie ruszył

Skomentuj

jak masz mało miejsca, np. masz kompa w kiblu, to czemu nie...

Skomentuj

Do Firmy MEDION nie mam nic - moje radyjo na mp3 ciągnie już 3 czy 4 rok.

Co do tych głośników - przynajmniej moc masz podaną uczciwie, ale... "płaskie głośniki" to takie sobie rozwiązanie, pod względem akustyki nienajlepsze. Sub z plastiku :/ jak dla kogoś kto się nie zna OK, ale ja tam wolę drewno i Ty z pewnością też :)

Skomentuj

Ja bym się wstydził takie coś postawić w pokoju, co najwyżej w kibelku żeby umilało mi chwile tam spędzone.
            Widziałem taką konstrukcję, ale innej firmy: satelity miały takie same głośniki jak ja mam PC Speaker w obudowie kompa (czyli 5 cm średnicy). "Subwoofer" natomiast wyposażony był w jakiś gówniany głośnik, a miał poniżej 10 cm średnicy...

Skomentuj

PETERS ten sub jest drewniany przeczytaj uważnie

Skomentuj

ej jesli sie nimyle to te glosniczki sa w technologii nxt albo ntx nie pamietam ;]
                chodzi o to ze sa bardzo cieki i tam nie ma glosnikow tylko membrana taka na calej powieszchni iedys to byl hit ale one lipnie graja !! ;]

Skomentuj

ok dzieki za informacje i rady,bez zadnych "co ty tu pokazujesz "itp
                  kumpel chcial sie mnie poradzic :) (oczywiscie ja wiedzialem jak to gra)
                  btw muj zestawik ? a no 2.1 sie szykuje... jeszcze deski i stx,p3a tesle i zwrotki juz sa wiec za 1-2 tygodnie je skoncze napewno... chyba ze nauka : / jezu .... niemoge wyslac posta..

Skomentuj

Zamieszczone przez nadzik
                    ej jesli sie nimyle to te glosniczki sa w technologii nxt albo ntx nie pamietam ;]
                    chodzi o to ze sa bardzo cieki i tam nie ma glosnikow tylko membrana taka na calej powieszchni iedys to byl hit ale one lipnie graja !! ;]
                    Daję głowę, że to nie jest NXT - to nie ten przedział cenowy.

Skomentuj

Moje zdanie jest takie - płaskie głośniki - płaski dźwięk ;]

Skomentuj

Firma robi rozne masowki i jak kazda z takich firm ma lepsze i gorsze modele.
                        Wrzuc moze swoj post gdzies indziej bo jakos w tematyce o akustyce na stronie o konstruowaniu nie pasuje

Skomentuj

Tasior, widziałem też to gówno niedawno w Media Markcie i powiem tyle: nie gra to fajnie

Skomentuj

techmax, widziałeś kiedyś drewnianego suba - popatrz na wooferki chociażby Kody. Zobacz na fotach, że może i jest drewniany(chociaż niezabardzo w to wierzę), ale po co powleczony plastkiem. Bo na zdjęciach drewniany to on nie jest - chyba że go może miałeś okazję dotykać

Skomentuj

Czaruję...
                            X