Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Glośniki HECO...gdzie kupić i jakie opinie ??

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Glośniki HECO...gdzie kupić i jakie opinie ??

Witam. Gdzie oprócz Allegro można kupić głośniki niemieckiej firmy HECO i jakie sa Wasze opinie na temat tej marki ?? Pozdrawiam

Czesc , szczerze mowiac wlasciwie tylko na Allegro widzialem choc powiem takze uczciwie ze nie bylem w wielu miejscach (targach i gieldach) gdzie mozna by je spotkac.To chyba z przyzwyczajenia do popularnych kilku marek. Jesli chodzi o brzmienie Heco to roznie bywa, slyszalem testowane w jednym z miesiecznikow podlogowki 2 czy 2i pol drozne nie pamietam ze srebrnym przodem i siatka jako maskownica i nie byl to zachwyt, jakos wygladaly plastikowo.Wiem jednak ze ktos juz budowal na jakis Heco i byla konstrukcja na starej wersji strony.

Skomentuj

jesli chodzi o gotowe kolumny to ... mozna sie mile zaskoczyc bo chodz marka nie jest zbyt znana w srod polskich dresiarzy ;] to powiem ze widzialem raz cale kino heco ...
      to sa niemieckie kolumny i w zaleznosci od modelu dzwiek jest niezly moim zdaniem jezeli tak bardzo ci nia nich zalezy moge ci wyslac scany z niemieckich audio-gazet ;]
      pozdoro

Skomentuj

Ja mam zbudowane kolumny 2,5 drożne na HECO z Allegro (2x niskośrednio + tweeter). Grają niskie i średnie tony idealnie. Co do wysokich to zbyt wysoko, bo jeszcze nie mam zwrotnicy...

Skomentuj

We Wrocku na gieldzie elektronicznej spokojnie mozna dostac i to nie tylko Heco widzialm nawet podrobki vify PL !! i to za 50 zl :)

Skomentuj

Na allegro u bodka, w krakowie na balickiej na 2 stoiskach sa, na zakopianskiej w krakowie tez mozna nabyc.
            Ja mam kopolki heco ht26 i sa za taka kase swietne, zadnego gdwka i arv szkoda nawet porownywac.
            i-AMP ,i-PSU, i-SMPS, i-KTO TAM WIE CO JESZCZE
            https://www.facebook.com/IAMP-260036317687611/

Skomentuj

Ja mam kupne podłogówki heco i jestem z nich bardzo zadowoony...
              Zalety
              - Cena
              - Jakość
              - precyzja wykonania
              -Dobra jakość dźwięku(nie męczą uszu)

Wady
              - Za duże pudła
              - Niska wytrzymałość mocowa

Skomentuj

Czaruję...
              X