Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

orginalny sub do toyoty corolli

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

orginalny sub do toyoty corolli

Witam,
    Mam małe pytanko:Czy sub oferowany przez toyote by coś dał?

do KOSZA ale juz
    btw a jakies parametry czy cos? mzoe chociaz foto? bo mam niezla polewke z Ciebie teraz..

A czy obiad oferowany przez moja mame bedzie dobry ?? pomozecie?

Skomentuj

iwan, pewnie tak.Po kieszeni ;]
      Daj jakieś szczególy czy coś bo tak to trudno wyrokować choc znając japończyków to pewnie gówno jak nie wiem co.

Skomentuj

sub jest aktywny.Jego moc wynosi 120W,81db.To wszystko co o nim wiem.jeśli co to można wejsc na kliknąć na suba i...... http://www.toyota.com.pl/u235/navi/9...sories,list.wm

Skomentuj

81 DB ? Uwazam ze to naprawde mało.... chociaz neiwiem jak to sie ma w car audio :)

Skomentuj

Moze i dzwięk ma ładny ale alphardy mają wiencej SPL (dB) i to juz by byl pierwszy powód dla którego odradzam kupno tego za taką kase,a drugi moge się mylic ale ze zdjecia wynika ze glosnik to maxymaklnie srednica 20 cm czyli jak dlamnie mało, zejscie pewnie tez niskie chociaz w aucie tego nie slychac, ale nie ma sie co czarowac, taki popierdułkowaty glosniczek prawie za 1200zł, lepiej kup sam glosnik zrób bude i wzm to tego i bedziesz 5 razy lepiej zadowolony i kasy mniej wydasz z pewnoscią.
            Wszędzie był, wszytko widział, na wszystkim się zna...
            Wulgarny, przemądrzały to właśnie ja.

Skomentuj

sub jest philipsa jak wszystkie głosniki natomiast elektronika jest panasonica, tak powiedzieli w toyocie

Skomentuj

pewnie maja racje ...ale napewno bedzie to zabudowa gdzies w boczek itp
                (nie wiem bo mi link nie dziala)
                ale tak cy inaczej za 1200zł to bym tego nie kupil nie zaleznie czy mi wyjdzie ze moje czy tojoty bedzie gralo lepiej... kupujac gotowca nie ma radochy z zabudowy itp

1200 to naprawde juz kupa kasy
                http://www.powernetshop.at/pd-1854332915.htm
                i jeszcze zostaje ci na wzmacniaczi zabudoe (mdf, kleje itp)

Skomentuj

Cena dla mnie nie gra roli bo moj ojciec kupuje auto(toyotę)

[ Dodano: 2005-05-07, 09:57 ]
                  Jeszcze jedna rzecz:Aryan gdzie dowiedziałeś sie że głośniki są philipsa ,a sprzęt panasonicka?

Skomentuj

to nieznaczy ze jak ojciec kupuje to zeby tracił hajs chyba nie? :>

Skomentuj

Czaruję...
                    X