Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

MAGNAT The Rock 400 + cw1202c ??

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

MAGNAT The Rock 400 + cw1202c ??

w woli wyjaśnienia: moje zdolności elektroniczne kończą się na TDA 1562q (i tak po 10 min działania poszedł z dymem z niewiadomych przyczyn)

tak więc mam zamiar kupić tego MAGNAT The Rock 400 (200W RMS 4ohm)
    cena sugeruje że parametry są prawdziwe

a teraz pytanie, czy jest to dobrze "dopasowany" wzmacniacz do cw1202c closed 60L => bagażnik Golf3

jakie macie inne propzycje w cenie wzmacniacz i głośnik do 600zł

ps. wzmaka 200w rms to ja sobie sam nie zrobie

jezlei chodzi o wzmaka to tylko i wylacznie BM 990 atx
    bedziesz mial killera dla glosniow 600W RMS przy znieksztalceniach jakoie podaje producent i duzo wiecej przy duzo wiekszych znieksztalceniach...
    ja mam cos takiego i powiem ci ze mocy mu nie brakuje do tego mam lanzar max12 kupilem w wyjatkowej promocji nowek za 240 w sklepie sa po 320!! i powiem ci ze mam trzesienie w srodku dlugo nie wytrzymasz

Skomentuj

W aucie sie albo slucha muzy albo robi sie woz odpustowy ktory musi oglaszac w szem i wobec ze jedzie.
      Spokojnie starczy ci koncowka mostkiem okolo 150-200 W chyba ze chcesz miec woz odpustowy i zjebany sluch.

Skomentuj

taa .. kup lanzara nieusiedzisz w aucie... ciekawe czemu ? taki spl czy taki penisiasty?(lol:P)
        uargumentuj jak polecasz

Skomentuj

wow a ja z alfreda za 30 zl tez mielem trzesienie ze milo nie bylo... i co tez mam go polecic...??

Skomentuj

600zł za 200W? magnacik przegina jak na Chiński produkt to drożyzna straszna . Cw jest niezły (jak za te pieniądze ). ale wzmak to juz cena zaporowa za tą kasę można kupić w używce Audisona! zawołaj na pw. pod wieczór to zaproponuję kilka nowych w mniejszych pieniądzach (nawet dużo mniejszych ) a ogólnie czy nie lepiej kupić lepszy wzmacniacz i zostawic go potem jako główny (np blaupunkt seria GTA ) zawsze łatwiej sprzedać suba jak dojdziesz do wniosku ze chcesz coś wiecej niż opchnąć wzmacniacz i nie stracić.

Skomentuj

Czytaj uwaznie: wzmacniacz I glosnik do 600 zl. Ten magnat stoi po ~ 330 zl.

Skomentuj

j abyms e darował tego cw;p
                to jest odpustowy głosnik:P tylko łokiec za okno białe skarpety, koszula nie wsadzona w spodnie i filce!!!!!1
                jeeeeeeeeeeeeeeeeeee
                DISCO POLO

[ Dodano: 2005-05-11, 12:23 ]
                lepiej poszukaj jakiegos BOSCHMANNA

Skomentuj

pisze o lanzarze bo to wg. mnie bardzo dobry glosnik jak za ta cene prawie 92 dB i to nie jest wyciagniete z palca tylko naprawde tyle ma porownujac do beymy power 12(na sluch ) to beyma sie chowa wcale nie jest taka glosna jak sie wydaje jak zmienilem z beymy na lanzara to ludzie sie z daleka ogladaja co mnie dziwi bo przy tych samych ustawieniach jak mialem beyme nawet nikt sie nie obejrzal a co za tym idzie gra duzo nizej i jest glosniejszy od oslawionej nie wiem przez kogo i nie wiem dlaczego beymy
                  beyma nie zejdzie tak nisko jak lanzar nie mowiac juz ze nie wycagnie sie na niej tyle co na lanzarze ogolem beyma to sie nadaje ale do domu i cichego sluchania

goscio opisuje glosnik lanzar max12
                  http://www.epinions.com/pr-Lanzar_MA...splay_~reviews
                  w review jest podany link do forum gdzie sa jego zdjecia i krotki opis

pozatym ja nikomu nie kaze kupywac tego lanzara to jest tylko moja sugestia i moj gust a wiadomo kazdy ma swoj gust i nikomu nie dogodzi

EZO:
                  a kto kaze krecic volume na maxa od razu??
                  lepiej miec zapas mocyy niz jej brak
                  jak masz wzmaka 200W i krecisz na max to ciekawe ktory bedzie ladniej gral taki BM czy MAGNAT przy 200W

JAREK:
                  30 zlociszy i trzesienie no no ale chyba tylko membrany bo cos mi sie nie wydaje zeby sie cos moglo od takiego glosnika trzasc

Skomentuj

pochodziłem dziśaj po sklepach i sprawa przedstawia się nastempująco
                    Magnat 380zł, a CW1202C 150zł,
                    ale zastanawia mnie że koleś w markowym sklepie alpharda (mają tam same Alphardy, zapraszam do Rybnika jak ktoś nie wierzy) polecał mi CW1002C, dlaczego?
                    ps. a już byłem zdecydowany, tak więc 1002 czy 1202???

Skomentuj

jezeli milbym kupywac to bym sobie dolozyl 40 zl i kupil BM 122sp po 190 sa na allegor pobil w tescie markowych konkrentow takich jak magnat czy rokford fostage w cenie do jakosci nie ma sobie rownych

Skomentuj

A macie jakies opinie o raveland tw 3000, na elektodzie go pochlebiają. Nie taki drogi,a moze
                        i lepszy od STiXa
                        http://www.mivoc.pl/?lang=pl&str=1&m...&pid=164&img=1

i potrafi zagrać juz w małych objetościach,chyba sam zdecyduje sie na 35-40ltr@BR do samochodu

[ Dodano: 2005-05-12, 10:35 ]
                        magik-u będą z tego ludzie czy jeszcze nie?? :)

Skomentuj

Ja mam m.in Ravelanda AXX1010 niezly glosnik jak za te pieniadze.... gra miekko i w miare nisko nie grzeszy spl'em i nie potrzebuje duzej budy

Skomentuj

durke do mnie ale nie wiem o co chodzi,
                            chętnie odpowiem jak mi wyjaśnisz o co pytasz.

Skomentuj

nie nie juz nic
                              a chodzilo mi o opinie glosnika z linka

Skomentuj

ballo alphard CW ma taką budowe że nadaje sie do samochodu.Daj CW1202 do ok 40L closed + 200W sin i naprawde wierz mi że to będzie coś :)

Skomentuj

40L??

ja włąśnie wczoraj skończyłem robić skrzynie 65L co wy na to?

a tak przy okazji mam już wykładzine, czym ją najlepiej przyklejić?
                                  z klejem wykładzina-beton nie wyszło, chyba bede musiał się szarpnąć na patexa

Skomentuj

weż butapren.
                                    smarujesz skrzynkę, czekasz aż podeschnie (nie poczekasz to przesiąknie) przykładasz wykładzinę, dociskasz, czekasz.
                                    trzyma :)
                                    to najprostszy, najtańszy i najlepszy wg mnie klej żeby było okej.

Skomentuj

ALTON coś to bedzie, na pewno, pytanie co??

linki do fotek:
                                      http://pecetron.pl/x/1.jpg
                                      http://pecetron.pl/x/2.jpg

[ Dodano: 2005-05-17, 20:40 ]
                                      hmm, narazie jestem zawiedziony, w pokoju 50m3 i na wzmaku grundi o niezidentyfikowanej mocy (coś około 2x60W)

wychla membraną tam i zpowrotem i nic specjalnego

Skomentuj

Czaruję...
                                      X