Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Najlepsza kopułka do 150zł za szt!?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Najlepsza kopułka do 150zł za szt!?

Chciałbym się spytać o jak najlepszą kopułkę w cenie do około 150zł za sztukę. Prosiłbym o wypowiedzi ludzi, którzy piszą to z doświadczenia. Kopułka ma służyć do każdego rodzaju muzyki... ma być uniwersalna Za pomoc serdecznie dziękuje, pozdrawiam.

Witam,
    Moje dwie sugestie, akurat z jednej stajni: Vifa`y: D27TG3506 (6[ohm]) i DX25TG0504 (4[ohm]).
    Pozdrawiam, Piotr01

Skomentuj

Vifa to dobry wybor

Skomentuj

ja polecam perlesa dt100. Mianowićie można go ściągnąć z audiokomponents z holandii z przesyłką za 50zł. ja tak zrobiłe i hest super do tego sls12" i gdn 16-50-6 i gra gitara.

Skomentuj

A gdzie dostane tą vife DX??

Skomentuj

dj zibi, napisz cos wiecej, bo zem sie zainsteresowal :)

Skomentuj

Co więcej o cenie głośników czy o mojej konstrukcji???

Głośnik zamawiane sa na stronie audiostereo.pl

Skomentuj

Gdzie to jest to na tej stronce bo znaleźć nie moge podaj konkretny link to podstrony jak możesz.
                Wszędzie był, wszytko widział, na wszystkim się zna...
                Wulgarny, przemądrzały to właśnie ja.

Skomentuj

no ja tez bym sie skusił na peerless 2x dt100 + 2csc 145 tylko o ile taniej mi to wyjdzie /??

Skomentuj

Mowie o Perlesie dt100 sciaganym z Holandii. Nie o reszcie glosnikow.

Skomentuj

Trzeba wejść w forum następne w diy. np sls12" wyszedł mine 200zł. a dt 100 50zł. kasa smiech jak by nie to to nigdzy nie dał bym po jednym sls do kolumny.

Skomentuj

Dj zibi, a sam zamawiałeś?? Czy z kimś?? Jak rzeczywiście wyszło Cie to 50zł to napisz mi dokładnie na priv, albo tu jak to wszystko wyglądało. Będe bardzo wdzięczny, pozdrawiam.

Skomentuj

nie sam bo za samą przesyłkę wyjdzie wtedy 50oiro. Tam na tej stronce co jakiś czas ktoś organizuje takie zamówienie. Ludzie się zgłaszają i np wysyłaja zamówienie na 80 głośników dlatego wychodzi taniej. jest to sposób by w naszym kraju odbić się od tesl i stx. Za tą cenę.

Skomentuj

www.akustyk.com.pl - tu sa ceny piękne :]

Skomentuj

Czaruję...
                            X