Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

dane glosnika beyma 15E100

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

dane glosnika beyma 15E100

Witam
    Czy dysponuje ktos danymi do tego glosnika ? Przetrzasnolem juz wszystkie strony a tu lipa :/ Narazie zestawu pomiarowego nie mam, ale mam do dyspozycji mixer 12 kanalowy [8 mono + 4 st.] i chyba z niego wykombinuje jakis zestaw pomiarowy jak nic nie znajde :/
    Z gory dzieki za odp.

zestaw pomiarowy z miksera fajnie jak chcesz to zrobic??

co do parametrow www.elmuz.pl

Skomentuj

Narazie zestawu pomiarowego nie mam, ale mam do dyspozycji mixer
      Jak chcesz to moge Ci pomóc, zestawu pomiarowego tez narazie nie mam, ale mam betoniarkę;-)
      Ale ześ wyskoczył z tym mikserem:)
      Ciekawe jakie Ty strony przeglądałeś, że na www.elmuz.pl nie trafiłeś:)

Skomentuj

Jak wykorzystac mixer? Bardzo latwo i juz mowie dlaczego: podlaczam mikrofon pojemnosciowy wlaczam dla niego zasilanie +48V i nie musze sie martwic o pre ampa do kompa. Nastepnia podlaczam kompa pod wyjscie mixera i juz. Gorzej jest u mnie z konfiguracja speakerworkshopa.
        Co do strony elmuz, glosniki beymy sa, tylko nie widze jakos tego modelu...

Skomentuj

a gdzie jig?
          uwazasz ze podzespoły w mikserze spełniaja surowe normy pomiarow? watpie
          sugeruje poszezenie swojej wiedzy i poznanie zasady robienia pomiarow

Skomentuj

JIG swoja droga, ale preamp z mixera jest zdecydowanie lepszy od najtanszych preampow i nie tylko. Nie wydaje mi sie aby Yamaha EMX2000 miala kiepskie przedwzamcniacze...

Skomentuj

Zamieszczone przez fpl Zobacz posta
              Jak chcesz to moge Ci pomóc, zestawu pomiarowego tez narazie nie mam, ale mam betoniarkę;-)
              Ale ześ wyskoczył z tym mikserem:)
              Ciekawe jakie Ty strony przeglądałeś, że na www.elmuz.pl nie trafiłeś:)
              Jesli nie umiesz pomóc autorowi pasta w problemie który porusza to zamknij łaskawie japę i się nie wtrącaj, z góry dziękuje

Skomentuj

Nie na temat...
                Archeolog przez duże A. 12lat bez mała minęło od ostatniego wpisu :) A cóż za debiut na forum.

Skomentuj

Nie na temat...
                  Może właśnie wybudził się ze śpiączki, a pamiętał że miał to napisać

Skomentuj

Czaruję...
                  X