Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

wątek taki troche bez sesu :P

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

wątek taki troche bez sesu :P

dzisiaj wyyslilem sobie ze postawie mojego suba na kieliszkach od wody :P no i postawilem dodam tylko ze celem bylo zmniejszenie drgan podlogi :P mam suba ... nie pamietam ktorego rzedy ale powiem tylko ze dwa glosniki w osobnych szkrzyniac graja do jedne szkrzyni z br ... drgania zmniejszyly sie o 1/3 ale i bas spadl o tyle samo !! kieliszki wysokosci ok 9 cm. chyba bede musial kupic kolce ... jak narazie podemna rodzinka b.rzadko jest i tylko ras szlyszalem walenie szczota :P
    (wynika z tego to ze stawianie na kieliszkach do niczego nie prowadzi :P )

kieliszki lepiej wykorzystac do pica napojow wyskokowych ale eksperyment godny pochwaly

Skomentuj

a tak w ogule to powiem ze ten moj subik jest calkiem calkiem szkrzynie to 10x10x11 w ktorych graja dwie 16 do nastepnej z br wymiary to 50 na 20 na 10 czy jakos tak ;]
      czy ma ktos cos podonego ?? sub jest boston-a

Skomentuj

A te kieliszki byly pelne? Bo jak nie to pewnie dlatego pogorszyl sie bas :)

Skomentuj

"szkrzynie to 10x10x11 w ktorych graja dwie 16 do nastepnej z br wymiary to 50 na 20 na 10 czy jakos tak ;]
          Rany,zamarłem z wrażenia.I pewnie spoko schodzi do 20Hz?
          Sub na dwóch 16-stkach,parodja.Z tego to tyle basu co i nic.

Skomentuj

wow !! pozycze ci go jesli oplacisz koszty przesylki i sam sprawdzisz !!

Skomentuj

Dobra,nie ma sprawy.Ja Ci pozycze swój na Twoich zasadach :)He,he...

Skomentuj

czyzby slynny snailshell? rotfl :P

Skomentuj

a co ty masz ?? :P
                  p.s. ja mam go z zestawu Bostona ( subsat6 x 2 i subsat7 x 2 i jeszcze centersat 7 )
                  mi do mojego pokoju starcza w zupelnosci !!!!

[ Dodano: 2005-05-12, 22:17 ]
                  kurde nie mam jak wrzucic zdiecia :P

Skomentuj

http://www.imageshack.us/ <- może tak nadzik, ;D

Skomentuj

nadzik, z tego co wiem to umbero ma es 300 w domku :)

Skomentuj

no i niech ma ... ale co sie tak wozzzi po forum :P ja mam w szafie cos w tym stylu tez
                        niewiem moze jakis inny model ale jest na nim symbol cos tam cos tam 250 chyba niechce mi sie teraz sprawdzac !! on juz tak lezy dlugo to jest glosnik kumpla on chcial zrobis se suba a ja mialem po dobrej cenie do kupienie .... :P

Skomentuj

Zamieszczone przez nadzik
                          chcial zrobis se suba a ja mialem po dobrej cenie do kupienie .... :P
                          troche burakiem zajechalo:)

Skomentuj

http://img17.echo.cx/my.php?image=sub7rq.png
                            nie twierdze ze ja mam najlepsze i juz ... ja nie szydze z jego konstrukcji ...
                            jesli on nie slyszal jak on gra to niech sie nie udziela !!! ja go chwale ... spisuje sie dobrze w 11 z hamiem metrowym pokoju.
                            no kuFFFFFFFFa mac teraz to sie normalnie wqurwilem !! i niebede pol nocy spal :P
                            ja tam mu zyczem zeby on mial wszystko co najlepsze !! niech on ma nawet tego cabasse :P

Skomentuj

eeeeeeeeeeee jak zes upchal 2x 16 w 10x10x11 :)

Skomentuj

nie nie ... zobacz zdiecie to skumasz 2 takie szkrzynie odseparowane do siebie graja do trzeciej z br

Skomentuj

(jednowydechowy bandpass)x2
                                  dobry pomysł,chyba sobie suba na imprezki zrobie w tym stylu :) bo odwrotki to mnie sie nie bedzie chcialo skręcać hmmm

Skomentuj

nadzik, coś taki nerwus?To normalka że nawet z dziesieciu 16-stek basu bedzie jak na lekarstwo,niskiego basu.Ja nie musze tego cuda słuchać aby być pewnym swych słów.
                                    Co do tego wożenia po forum,hmm..no nie wiem kto tu sie ostatnio wozi.Od 15 stycznia żeś troche nastukał chłopie.Jeszcze ze 4 miechy i na czołówke wyskoczysz .

P.S.
                                    Email doleciał cały?Jak wrazenia?

Skomentuj

ja nie bede cie przekonywal do czegos co to odrazu odrzuciles ... no bo po co ??!!??!! nerwus zbytni nie jestem ... ale co ty na to jak jakis koles szydzi z ciebie ze masz lipnego suba !!! ?? i jesstes lamus :P
                                      zaden epail nie dolecial !! :P
                                      a co do czolowki to ... odpowiadam tylko na posty ktore warte sa odpowiedzi lub
                                      zainteresowly mnie !!

Skomentuj

Zgłoś patent z kieliszkami może dostaniesz nobla :P

Skomentuj

Czaruję...
                                        X