Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Co to za głośnik ???

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Co to za głośnik ???

Yoo. Słyszeliście coś o głośnikach firmy eXtreme Devil ??? Chodzi mi konkretnie o ten:
    http://allegro.pl/show_item.php?item=30533152. Czy STX23 go powali ??
    Pozdrawiam

Sądząc po nazwie bo strony nie udało mi sie wyświetlić nic nie jest w stanie go powalić jak mówisz.

Skomentuj

Ja bym się nie sugerował nazwą

Skomentuj

Nic innego nie wiem strona mi nie działa ma to to jakieś parametry (nie takie jak moc czy grom wie jakie wynalazki). A co do stxa t ojest sprawdzony i raczej nie umoczysz zbytnio na nim.

Skomentuj

Mnie sie otworzyło!Opera górą!Ale ten głośnik to jakaś pierdziawka,szkoda klawiatury.
          PZDR

Skomentuj

wygląda to jak podrobiony alfred...... wole stx'a zwłaszcza że 23 jest niezły

Skomentuj

link sie nie otwiera bo na końcu jest kropka :P
              a co do głośnika, to w STX nie ma pięknie chodzącego diabła przy dużej amplitudzie :P

Skomentuj

Fajną proce z tego można by sklecic tak sobie mysle sterowana wzmakiem to to by bło niezłe.

Skomentuj

tak więc co to ? Totalny badziew czy co ?

Skomentuj

tak

Skomentuj

jak by to powiedzieć ja tez moge napisać karte katalogową i wymyślić sobie parametry które ładnie wyglądają w symulatorze a nie mają nic wspólnego z tym co jest naprawde.... (znaczy się nie mogl bym bo nie pozwala mi na to poczucie sprawiedliwości)

Skomentuj

haha o tych devilach juz bylo na starym forum:) doszlismy do tego ze karta katalogowa to byl montaz photoshop'a:) wogole to szmelc o kiepawym wygladzie

Skomentuj

Czy ktoś miał ten głośnik i wogule go testował czy tak mówice sugerując się ceną ??? No po tej cenie nie spodziewałbym się efektu jak z GDN 20/80/2 ale ... może być troche lepszy od STX23 lub chociażby od alfreda LW800 :P

Skomentuj

Paffik ma racje! ten glosnik byl juz na starym forum i <lipa> :]

Skomentuj

jak by ci to powiedzieć te parametry są nierealne..... (rzekomo ma leprze niz hertz Hs200) mogą być przyzwoite ale niewiesz jakie są.... więc jak masz stanowiśko pomiarowe to kupujesz kota w worku ale zawsze będziesz miał go w optymalnej aplikacji nawet jak to totalny badziew (ale moze w jakiejś zagrać łasdnie) jak nie masz go jak pomierzyć to albo B-R na oko (co jest kompletną paranoją) albo zamknięta (wielkość tez na oko i właściwie nie wiadomo jak i czy to zagra....) tak czy siak niemasz pojęcia czego się po tym spodziewać.... ja myśle że jest to coś porównywalnego do serii alpharda CW..... SW (cięzkie polipropylenowe membrany)

Skomentuj

identyczne znaki jak na tyh głośniku można zauwazyć na dresiarskich autach tuningowanych tylko ze wycieli 3 rurki które były językiem tego stworka

niepamiętam jak to sie zwało heh

to tak jakby zrobić znack NIKE na głosniku ale np przez 2 x I NIIKE i jak zawsze totalny badziew powstaje a ludzie sie jaraja

Skomentuj

Czaruję...
                                X