Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Lw 1000 Subwoofer

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Lw 1000 Subwoofer

Cześć mam pytanko właśnie kupiłem głośnik alpharda lw1000 25cm i nie mam pojęcia jaka do niego zrobić obudowe. Wyszło mi około 80L ale nie wiem jak to bedzie grało w takiej obudowie. Może ktoś robił na takim głośniku sub ?

Buu co ty kupiłeś:>?
    Mialem go kiedys w wersj 4Ohm to jest padaka....
    80 litrowto stanowczo za duzo...

Skomentuj

zrob 30l closed to chociaz bedziesz mial jako tako wytrzymalosc mocową

Skomentuj

Najlepiej by było sprzedać tego LW1000 i zaopatrzyć się w jakiegoś STX'a... ceny podobne. Pozdrawiam!

Skomentuj

30 to przeginka ale tak 40-45 powinno styknąć aby cos tam zabuczał.Jak mu dasz pożądny wzmak który go weźmie krótko za morde to nawet nawet zagra.No i closed.I zabawa z gąbką.Ale sie da.

Skomentuj

Lw 1000 raczej nie do suba. Z tego co czytałem o nim to ma strasznie twardy bas...

Skomentuj

Daniel,a kto powiedział że z twardym basem to nie będzie sub?Są gusta i guściki.Ale z tego modelu to trzeba sie cieszyć że chociaż to się da wycisnąć.Nie kasa,nie sub.Ale coś można wymodzić.

Skomentuj

Wiem że to shit ale taki mam kupiłem za 30zł nówke i chce coś z niego zmodzić ale to ma być bass-reflex można ?

Skomentuj

krzysio1087, zapodaj dane do symulatora i się pobaw z przymróżeniem oka.Ja kiedys kiedyś miałem to cudo i najlepiej grało w closed 45L,kopało fajowo.Szczerze mówiąc to od nich wole lw 800,więcej potrafią ale to już inny temat.I nie sugeruj się niskim zejściem bo go nie osiagniesz w rzeczywistości.

Mam wrażenie że w lw 1000 membrana nie nadąża za cewką...

Skomentuj

Ok dzięki pobawie sie.Dzisiaj ide do sklepu może da rade wymienić ten głośnik

Skomentuj

Czaruję...
                    X