Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Mam pytanie :(

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Mam pytanie :(

witam mam pytanie:) jestem poczatkujacy:P i chcialem sie zapytac tylko szczerze co sadzicie na temat tych glosnikow? http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=53337831 czy dobrze chodza i czy beda wystarczajace zeby glosniej posluchac muzyki ?:) bardzo prosze o pomoc...wczesniej mialem amplituner RADMOR 5102 Quasi Quadro ale koncowka mocy poszla plus cos tam jeszcze wiemz e mnaprawa by mnie wyniosla 50-100 zl :( a kolumny do tego sa i tak na wykonczeniu:( i czy bedzie wogule poruwnywalny dziek do tego z radomora? a moj pokoj ma 8 m kw. i czy mi to wystarczy bardzo prosze o opinie na ten emat:) z gory dziekuje

posluchasz na tym glosno ale to zupelnie jest bez jakosci,to hałasuje a nie gra... odradzam kupowanie czegos takiego,pozdro

Skomentuj

Na poczatek musisz dobrze poczytac to forum i artykuly na pierwszej stronie, potem dopiero mysl o konstruowaniu czegos samemu. Radmory to byly bardzo fajne wzmaki, pamietam ze bas z glosnikow napedzanych przez radka byl zawsze bardzo dobry. Jesli chodzi o co pokazales w linku to nie oklamujmy sie - do komutera moglo by byc. W sam raz do gier. I do niczego innego . Wiecej nie bede pisal -sam sie domyslisz czemu jak poczytasz forum.

Pozdrawiam

Skomentuj

jak juz tego typu glosniki to lepiej dozbierac troche kasy i kupic cos creativa lub logitecha.... ...chociaz i to tez szalu nie bedzie robilo ale przynajmniej jakos zagra.

Skomentuj

Tam jest 5 glosnikow <lol> dobra nie bede sie smial...
          Potrzeba Ci aż tyle? Tak jak pisze wektor lepiej juz dołóż do jakiegoś creativa chociaz ja mialem niedawno Creativa ale nie pamietam modelu 2 satelitki plus (niby)subwoofer:), kosztuje to w media expert:) 99zl i dla mnei to jest totalna padaka... Z tych wszystkich tańszych głośniczków do kompa to moge Ci jak juz polecić Logitecha o ile dobrze pamietam X-220 czy jakoś tak, subik z 2 satelitkami... jeszcze nie dawno chodziły koło 200zł

Skomentuj

aha to dzieki wam:) nie wiem ja tam jestem poczatkujacy:P mi chodzi jedynie o sluchanie muzyki na kompie:P bo poki co to slucham na sluchawkach hehe

Skomentuj

No to tak jak pisalem. Do kompa w sam raz

Skomentuj

wstydzcie sie... forum diy a wy mu kazecie takie cos kupowac... napraw tego radmora i zakup sobie od np cos takiego jak jestes leń http://www.stx.pl/index.php?vMenu=1&...0&vSubPage=161 albo najlepiej zrob sam...tylko z inna kopolka i jaka satysfakcja:)

Skomentuj

rozumiem ale za naprawe radomora gosc mi krzyknol wczoraj 60 zl za takie nawet chocby najtansze kolumny 68 zl a wiadomo ze pasuje zeby byly 2 to juz jest 136 zlplus to 60 to jest 196 a posiadam tylko 120 i na wiecej sie nie zanosi:Pa zrobicx samemu nie zrobie bo takszczerze to nie umiem:P jednak zmieniam typ na http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=52868088
                  hehe sory za kolopt:P ale sami zrozumcie nie jestem jakis zaawansowany tylko lkedwo poczatkujacy... czy to lepiej kupic niz tamto?

Skomentuj

Jeżeli idzie o głośniczki do komputera to według mnie można polecić jeden zestaw: Logitech Z-5500. No może jeszcze wyższe zestawy creative i pozostałe logitech, ale na reszte można nawet nie patrzeć, szkoda czasu.
                    http://sklep.benchmark.pl/pelny_14592.html

A tak poza tym to jest forum DIY, więc polecamy robić wszystko samemu:P Więc do stronki głównej i za czytanie:P Radmorka, jak koledzy wspominali napraw i napraw te swoje kolumienki, albo pomyśl o zrobieniu nowych Pozdro

Skomentuj

Przwczytałem te opinie na benchmarku i sam juz nie wiem. Jak z takich małych piździułków może wyjść tak "wspaniały" i "głośny" dźwiek jak to opisują. Mnie to nawet i taki zestaw nie przekona, byłem i jestem zwolennikiem standardowego wzmaka + kolumny + sub do kompa. Może jestem staromodny ??

Skomentuj

NIe jests staromodny. Ja też sie jakiś czas bawiłem w takie koputerowe i jakiś caty i wracam do zamaka i podłogówek do których może zrobie suba do filmów. Kompueroer zestawy nie mjaa szans z prawdziwymi głosnikami. Słyszałemcałkiem drogie zestwy a i tak nawet przy 2 arn 150 + gwk wysiadały.

Skomentuj

Czaruję...
                        X