Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Pomocy

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Pomocy

Dzien dobry. Mam małe pytanie. Nie umiem liczyc i za bardzo sie na tym nie znam wiec wole poradzic sie expertow w tej dziedzinie.
    Czy byłby mi ktoś w stanie powiedziec ilu maksymalnie watowe 2 głośniki obsłuży radio Daewoo(samochodowe) na ktorym pisze 4 x 35 W ??
    Za odpowiedzi z góry dziękuję i pozdrawiam. :)

ile chcesz.... moc glosnika to moc glosnika jaka moze on przyjac!!!!!
    moc wzmaka moze byc to 1 W a glosnika 1000W i go uciagnie,niemowie o tym jak to zagra(przewaznie 1000W maja niskotonowe ,duzych rozmiarów wiec 1 W to troche malo zeby ruszyc duza membrane)

Skomentuj

CZyli jak wloze dwa glosniki po 150 W to mi spokojnie pociagnie?

Skomentuj

jelsi to radio ma te 45 W... zanim cos kupisz,daj linka tu,bo pewnie jakies kolorowe dresiarskie(czytaj ma wygladac super a grac to juz jak chce)

Skomentuj

Raczej takie mam w samochodzie tylko zastanawiam sie nad kupieniem do nich glosnikow

Skomentuj

znajdz info natemat twojego sprzetu,i niemysl ze czym wiecej WAT tym lepiej,....

[ Dodano: 06-06-05, 17:33 ]
            (mowie ze niezawsze lepiej jak jest wiecej W ,w przypadku głosników,)

Skomentuj

Tasior...
              jeden początkujący poucza drugiego... :/

Skomentuj

co zle napisalem?

[ Dodano: 06-06-05, 17:55 ]
                rozmawialem na Gg z Spartanem,chcial kupic glosniki z wzmocnieniem basu bez firmy,z tymi watami chodzi mi o to ze co z tego ze mam glosnik 1000W jak ma on qts 1 fs 100 spl 70 ,wiem troche nierealne te parametry(chociaz...) ale o to mi chodzi w tym co chce powiedziec,ze nieprzedewszystkim waty...

Skomentuj

te radio z dełu na bank nie ma 4x35W ale możesz spróbować takie głośniki na których pisze 500W, włożyć jeszcze dres obciąć tłumik i kilka rundek po mieście

Skomentuj

przestan pisac nienatemat,a sprawi ci to przyjemnisc zekupi sobie jakies legacy 500 W ?:P
                    wyda hajs i go straci,wiec przestan,pozdro

Skomentuj

Kolego Spartan, napisz jakie głośniczki planujesz kupić. A może najlepiej napisz ile masz kasy, wtedy coś się pomyśli:) Pozdro

Skomentuj

Twoje Daewoo może mieć maksymalnie na 4 Ohm 4 x 28 W RMS przy 14,4 V i 10% THD

Skomentuj

Czaruję...
                        X