w koncu uzbieralem troche mamony na suba, czyli jakies 400zl do wydania na glosnik .... i zastanawiam sie wlasnie jaki by tu glosnik zastosowac ..... zastanawiam sie jakby gral peerless Type: HDS NOMEX 205 WR 33 102 NWP AL 4L LS 8 OHM - 830869 ...... zamkniety wpaczce 40L BR strojony na 36Hz ..... oto parametry glosniczka : fs 29.5 (Hz) ; Qms 3.94 ; Qes 0.31 ; Qts 0.29 ; Vas 76.1L ; SPL 2.83V/1m at fmin 90.0dB
zalezy mi na tym aby basik byl miekki nisko schodzil i mial niski impuls, no i jeszcze zeby paczka nie byla za duza, 40L to max ...... obecnie mam suba na tesli arn 226 w zamknietej obudowie 40 litrow
co sadzicie o tym pomysle ??? dobry plan ?? .... a moze macie jakis lepszy ?? a moze jest ktos kto slyszal jak gra ten glosniczek ??
acha i co to za rodzaj membrany ... nomex
zalezy mi na tym aby basik byl miekki nisko schodzil i mial niski impuls, no i jeszcze zeby paczka nie byla za duza, 40L to max ...... obecnie mam suba na tesli arn 226 w zamknietej obudowie 40 litrow
co sadzicie o tym pomysle ??? dobry plan ?? .... a moze macie jakis lepszy ?? a moze jest ktos kto slyszal jak gra ten glosniczek ??
acha i co to za rodzaj membrany ... nomex
Skomentuj