Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

PILNE!!

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

PILNE!!

Dobra chlopaki teras na serio :) ktory glosnik mam wziasc bo jutro albo pojutrze jade po cw1202 lub cw1002 !! i nie wiem ktory brac... 12'' robi robote w bagazniku a nie wiem jak z 10'' :(podlaczylem przed chwila sw1203z w 60l i powiem szczerze zaskoczyl mnie:) efekt trzęsących lusterek byl murowany no ale z basem dla ucha to cienko:( chce miec fajny efekt z tej 10'' czy to mozliwe??wzmak alphard mf-2s!! i ktory brac glosnik prosze pomozcie :)szczerze bym chcial tego 12'' ale znowu wzmacniacz jak zmostkuje to se radzi jakos no ale nie wiem jak z tym cw1202 sobie poradzi prosze o rady !!Z GORY DZIEKI:))))

Do 60l weź tego CW1202, a wzmak najwyżej potem dasz mocniejszy! Pozdro

p.s. jednak pomyślał bym na Twoim miejscu o Boschmann ALX-122SP!!!

Skomentuj

bierz tego cw 1202 do 60 l jak znalazł tylko ze 200W by sie przydało

Skomentuj

Ja tez bym bral Buszmena ALX122SP.
        A jesli juz chcesz Alfreda to oczywiste jest ze 12calowy glosnik zagra potezniej niz 10calowy. Wiec jesli zalezy Ci na ilosci to kupuj CW1202. Masz jeszcze jedna alternatywe nowego Alfreda XW120 ktory pewnie jest lepszy od tego CW.

Skomentuj

okaj chopaki czyli biore 12'' :))))))tesh sie na niego napalilem 10'' mam teraz i znoff bym mial to samo łupanie a 30 jeszcze nie mialem :P coz zobocemy jak edzie grac:) pzdr

Skomentuj

bedzie grac jak dasz pozadny wzmak

Skomentuj

Czaruję...
            X