Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

TAWO -poczytajcie opinie

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

TAWO -poczytajcie opinie

http://www.tawoaudio.pl/index_pl.php

"Przede wszystkim bardzo równomiernie przenoszą wyspecyfikowane pasmo"
    coś w tym musi być jak grają lepiej niż B&W - to tak półserio:P

Skomentuj

Ładnie wyglądają

Skomentuj

Tak juz kiedys pisalem np o AudioAcademy MIMAS gdzie siedza dwie Westry produkcji Tesli i ARVka i sprzedaja je za 2200. Fakt projekt badania, dobranie zwrotki, jakos wykonania, ale bez przesady nie moga grac lepiej niz B&W z powodu technologicznych roznic zwiazanych z finansami.

Skomentuj

zastanawiam się z czego oni kanty robią. na zdjęciu wygląda na jakieś tworzywo. może toś z kolegów wie co to jest

Skomentuj

nie no... tyle razy mijałem ten sklep i nie zajrzałem... Wejdę tam następnym razem, jak będę szedł na Półwiejską...

Skomentuj

zobaczcie ze Slawomir P sie powtarza :P hehe ale komentarz juz inny,ciekawe ;D

[ Dodano: 09-06-05, 16:17 ]
              ahahhahahahah wejdzcie w cennik i zobaczcie,aktywny tanszy od pasywnego lol

Skomentuj

te najmniejsze to wykonanie maja fatalne, te wieksze to juz ladniej. Moze konstruktor a w zasadzie stolarz uczy sie po trochu swojej roboty.
                Ja nie mam nic do glosnikow tesli sam na nich zrobilem audifilska kolumne z charakterystyka plaska jak stol. Ale jak ktos zachwala badziewnego wysokotonowego alpharda to troche przesadza.

Skomentuj

Czaruję...
                X