Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Kolumny 3D na STX

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Kolumny 3D na STX

Witam. Postanowilem zlozyc kolumny na sprzecie STX:
    GDN-27-150-8-SS
    GDM-17-150-8-SS lub GDM-14-100-8-SS
    GDWT-9-150-8-PJ lub DWK-11-200-8-AJ
    Obudowa duza, zamknieta, z basem oddzielonym od reszty. Mam w zwiazku z tym pytania:

1. Jaka zwrotnica do tego? STX czy cos innego? Prosze o konkretne modele, cena najchetniej do 35 zl.
    2. Ktory sredniotonowiec i wysokotonowiec z podanych lepiej wybrac? Wiem, ze drozszy, ale czy oplaca sie doplacac?
    3. Jak to jest z gwizdkami STXa? Oplaca sie brac ktorys z wymienionych, czy za ta cene znajde cos lepszego?

Jestem bardzo otwarty na sugestie. Prosze o praktyczne porady w stylu "wez tansze glosniki ale lepsza zwrotnice". Chetnie wyslucham co macie do powiedzenia na temat mojego zestawu. Nadmienie jeszcze ze zlozylem juz 6 par kolumn, na ucho graja ok, no ale te maja byc dla mnie wiec sie chce postarac :P.

Z gory dzieki za odpowiedzi i pozdrawiam!

sredniotony iu wysokie odpadaja stxa,poszukaj na forum tutaj ,bardzo duzo bylo mowione o nich,powiedz jaki masz wzmacniacz do czego te kolumny(muza kino jak muza to jaka) i ile masz kasy
    pozdro

Skomentuj

Nie bierz gwizdków stxa to jest szit. Jak nie masz duzo kasiory to weź chociaż tesle ARV-104-04

Średniak to jeśli juz to GDM-17-150-8-SS ale ja bym też zainwestował tutaj w tesle...

"Obudowa duza" -< no widze ze jestes konkretny :)

Skomentuj

17-150-8 odpada mam go razem z 22-120-SC i arvką i raz ze jest cichy to jeszcze okropny. Lepiej wez arp a zamiast gwizdka arv.

Skomentuj

Hmmm czyli temat nietrafiony, wiec ZAKANCZAM DYSKUSJE i zaloze jeszcze jeden. Dzieki jeszcze raz za odpowiedzi. Pozdro

Skomentuj

Po co rozpoczynac nowy ? Lepiej pomysl nad nowymprojektem i pisz o nim w juz zalozonym przez siebie topicu.

Skomentuj

Czaruję...
            X