Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

altus 140

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

altus 140

Witam . Czy głośnki alpharda Lw1200 bedzie pasował idealnie w dziury głosników niskotonowych w altusach 140.(Może ktoś ma i wie???????????)

Nie bedzie pasował... kosz jest troszke większy...
    PS. Dalej sie nei wypowiem, bo mam dobry dzień i odpowiadam tylko na pytania i nie chce po nikim jechac

Skomentuj

Re: altus 140

Zamieszczone przez lobo14
      Witam . Czy głośnki alpharda Lw1200 bedzie pasował idealnie w dziury głosników niskotonowych w altusach 140.(Może ktoś ma i wie???????????)
      ...a potme bedzie sprzedawal jako oryginalne altusy z nowym przetwornikiem niskotonowym

Skomentuj

niebęde sprzedawał bo kupiłem obudowy i chciałem dokupić głośniki.

Skomentuj

ehehe ale interes ubiłes :P

Skomentuj

Do altusow imho chyba lepiej juz z stiksów dobrac chociaz jak ktos woli :-)

Skomentuj

A możecie podać wymiary skrzyń altusów 140?
              Przydała by się jeszcze charakterystyka kolumn technicsa EH 580

Skomentuj

Adamus, Wejdz sobie na jakakolwiek aukcje na www.allegro.pl poszukaj "altus" i tam przwaznie ktos podaje rozmiary.

Skomentuj

Tato Muminka czy ja wiem czy lepiej STXa do altusów... hmm ja z ciekawosci wlozylem do altusow 110 na chwile stxa 27-150-4SS i powiem ze to tak sobie gralo...
                  Adamus a po co Ci wymiary skrzyń od Altusów?

Skomentuj

ano coby zbuydowac podrobke i na allegro zapodac.....

[ Dodano: 12-06-05, 15:40 ]
                    ew wiedziec ile l maja lub zrobic sobie kopie

Skomentuj

Pytam z ciekawości bo widziałem podobną konstrukcję na stx i nie wiem nawet czy nie byly to skrzynie od altusów

[ Dodano: 2005-06-12, 20:00 ]
                      A miał może ktoś doczynienia z takim głośnikiem (30cm)???
                      Zdjęcia słabej jakości a więc napisze to co jest na nim napisane:)
                      12MA300-Y8. Moc max 300Watt. 8 ohm, 91dB, 30Hz- 4,5kHz.

A to buda na ten głośniczek zrobiona z płyty o grubości 2,7cm

Skomentuj

Maxi , stx to po prostu najprostrza droga do uzupelnienia tych obudow bez zbednej zabawy. Jesli komus bardzo zalezy to dobierze lepsze przetworniki

Skomentuj

No też prawda:)
                          Ja moge powiedziec tylko tyle ze ten stx co o nim pisalem w altusie grał można powiedziec bardziej miekko od oryginału - 25/40/3:)

Skomentuj

załaduj co ci pasuje i tak będzie źłe jak otwor nie pasuje to go pilnikiem oszlifuj ot cała filozofija.... myśłe że do altusów nadawała by się seria estradowa stxów (miała by taki sam albo większy SPL od orginałów

Skomentuj

Czaruję...
                            X