Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Zestaw 2.1-dobra jakość za rozsądne pieniądze

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zestaw 2.1-dobra jakość za rozsądne pieniądze

Witam
    Zestaw powstal na znanych wszystkim przetornikach TVM. We frontach siedza po 2xArn 150/05-4 + Arv 104-64/08. Na frontach podzial na poziomie 4300Hz tlumienie 12/12dB/okt.
    Strojone dosyc wysoko bo, az na 63Hz ale za to posiadajace liniowa charakterystyke ( przynajmniej podczas symulacji). MIaly grac z subem w zestawie 2.1 wiec mozna bylo sobie pozwolic na wysokie strojenie. Pomimo tego graja bardzo przyjemnym basem (oczywiscie jak na 15-stki). Dzieki ekstremalnie waskiej obudowie i scięcią charakteryzuja sie znakomita stereofonia.

Sub na arm 226/07 -4 napedzany wzmakiem 80sin/150max W. Gra bardzo przyjemnie miekkim nie meczacym basem. Strojenie 30Hz.

I tak o to mozna zrobic zestaw ktory nie dosc ze gra przyjemnie dla ucha to jeszcze super wyglada...oczywiscie za rozsadne pieniadze.

No i jest para do tej ktora odsluchiwalismy, gratulacje EZO!
    A sub takze niezle musi je uzupelniac.
    Wyglad swietny

Skomentuj

Mogłbyś coś więcej napisać o skrzyniach do tych kolumn, zarówno frontow, jak i basu, bo opis jest dość skromny i specjalnie dużo nic nie mówi...

Skomentuj

Świetny wyglad/piękne wykończenie...poprostu super/

Skomentuj

EZO master of fornir normalnie ;] ale tak polozony fornir znajdziemy w kazdej konstrukcji EZO- poprostu super

Skomentuj

Tak sobie sluchalem tego zastawu i musze przyznac ze bardzo ladnie sie zgrywaja ze soba
            (kolumny i sub). W 20metrowy pokoj sub wypalnie bardzo ladnie basem.

Skomentuj

EZO, masz szczęście że nie mogę być u Ciebie.Normalnie by ten komplecik zniknął

Skomentuj

boszeeeeee ;] zaraz sie rozplacze jakie to pikne grrr :P tez chce kiedys tak kolumny wykonczyc :) .. narazie mecze suba :P eheh :P

Skomentuj

wyglad wymiata :) gratulacje!

Skomentuj

No ładne ładne ale EZO czy abu nei za waska ta obudowa bo tak wygląda jakby arn troche wystawał:>?

Skomentuj

A mi się od razu rzuciły w oczy proporcje BR.

Jeden 226 ma większą powierzchnię membrany, niż dwie 150. Więc dlaczego dostał BR o mniejszej średnicy? :)

Pozatym, Ezo, Ty wiesz co ja o tym sądzę - eleganckie...ale ciągle to samo :)

Skomentuj

Również jestem pod wrażeniem. Wizualnie super, pewnie gra równie wspaniale. Faktycznie w oczy rzuca się mniejszy BR w subwooferze. Czy nie powoduje to świstów powietrza przy większej mocy?

Skomentuj

Ja nic nie slysze. I nikt tez nie uslyszy. Srednica to prawie 5cm i wzupelnosci wystarcza

Skomentuj

Czaruję...
                          X