Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Subwoofer - Beyma Peerless czy HERTZ ?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

ja mam hertza es 250 ale w samochodzie. Do tego napedzilem go wzmakiem o mocy 240W RMS. DAje to kopa ze az mi siedzeniami wali. Nie zamienilbym na nic innego!! Tyle ze ja jestem ze slaska i nie ma mozliwosci sprawdzenia. Ja ci polecam Hertza. Po godzinie jazdy na full volume to az glowa boli caly dzien.

Skomentuj

ja proponuje glosnik MONACOR SPH-300 TC 2 cewki 8/250W koszt ok 300 + przesylka

skrzynia 65l netto

Skomentuj

Zamieszczone przez risto
        Ja ci polecam Hertza. Po godzinie jazdy na full volume to az glowa boli caly dzien.
        ja tak sie zastanawiam nad tym czy to w porządku..
        bo jeśli chcesz żeby Cie głowa bolała cały dzień to rzeczywiście 'ok' chociaż taniej jest sie nawdychać kleju..

ja mam IT mds 08/rainbowl przód + flash 200 gta z blaupukta z alpiną serii cda i jakoś mnie głowa nie boli.. :)

heh.. dresiarstwo sie wam nogawkami wylewa, napierdalactwo i tyle, audiofile którzy sobie zrobili sub'a do samochodu i po godzinie słuchania łeb ich boli.. jeju.. żal was żal ! nie pomyślałeś żeby słuchanie było przyjemnościa? wolisz sie męczyć, ok.

Hertz jest strasznie przereklamowany, za cene es300 można mieć cosik lepszego, od którego głowa nie boli, i słuchanie jest przyjemnościa..

pozdrawiam, Magik.

...

Skomentuj

To moze ja zaproponuje ravemastera bsw124-II cena 350zl i ludzie go bardzo chwala, za tydzien mam nadzieje ze i ja go rowniez bede chwalil jak dojdzie.
          i-AMP ,i-PSU, i-SMPS, i-KTO TAM WIE CO JESZCZE
          https://www.facebook.com/IAMP-260036317687611/

Skomentuj

Czaruję...
          X