Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Visaton W170S...czy ktoś miał do czynienia ??

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Visaton W170S...czy ktoś miał do czynienia ??

Witam. Tak jak w temacie...czy ktoś miał do czynienie z Visatonem 170S ?? prosze o wszelkie info. Jak gra, jaki litraż dla niego polecacie itd. oraz prosze o jakieś alternatywy dla niego. Z góry dzięki za odp.

mial, marewk w

Skomentuj

w somu mam W 130 SC a 170 tez SC bede mial we frontach... ponoc sa bardzo dobre, ale delikatne... ktos mi o nich mowil... niepamietam kto niestety!

Pozdro

Skomentuj

Wovo weź kup w końcu jakieś głośniki bo co miesiac zakładasz identyczny topic tylko nazwa głośnika się zmienia. Twoje kupowaie głośnika za ~100zł to jak stanie przed półką zastanawianie się która z najtańszych czekolad w tesco jest najsmaczniejsza, bez urazy ofc.
        Zmontuj coś w końcu bo ile można się zastanawiać.

Skomentuj

Zamieszczone przez Yoshi_80
          Twoje kupowaie głośnika za ~100zł to jak stanie przed półką zastanawianie się która z najtańszych czekolad w tesco jest najsmaczniejsza
          Hahaha niezłe hehehe ale mam z tego ubaw :) naprawde niezłe to było heheh
          (oczywiscie bez obrazy dla Wovo)

Skomentuj

Yoshi... za to Ty na STXach robisz co miesiąc nową konstrukcje ... no coment ...to forum naprawde jest dla lamerów

Skomentuj

yoshi przeszedl na stxy jezu

Skomentuj

Zamieszczone przez wovo
                Yoshi... za to Ty na STXach robisz co miesiąc nową konstrukcje ... no coment ...to forum naprawde jest dla lamerów
                Co ty chłopie za bzdury opowiadasz, jakie stx'y i jakie nowe konstrukcje. Szczeniackie odzywki zachowaj dla kolegów z podwórka. Lamerem na tym forum to jesteś Ty.

LUKASZ bez obaw stx'a nawet na popielniczkę nie kupie bo nie pale .

Skomentuj

no to ja tego jużw ogóle nie skomentuje ...

Skomentuj

Czaruję...
                  X