witam mam w domu skrzynki po starych tonsilach i chcialbym kupic do niech jakies fajne glosniki basowe... skrzynki maja pojemnosc 24dm szescienne a srednica glosnika basowego wynosic 20cm... poradzccie mi jaka firma bedzie najlepsza i czy musze kupowac nowe zwrotnice?? moge na to przeznaczyc 300zł... z gory wielke dzieki!!
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
głośnik do pudła 24litry (20cm)
Collapse
X
-
model glosnika to zg30c114 kiedys byla tam 30w tonsile... ja myslalem nad zkupem tonsili
20/80/2 maja dosc fajne osiagi i sa na moja kieszien... a 25cm srednica zmiescily by sie ale nie wygladalo to by za ciekawie... one sa dwudrozne... i maja specjalne mocowanie na tonsile... hmmm... sorki ze dopiero teraz odpisuje ale bylem na wakacjach... dzieki za wszystkie posty..
Skomentuj
-
Nie wtsawiaj tam czasami tego GDN 20/80/2 bo sie do 2way nei nadaje....
Tez mialem te kolumny kiedys no moze troche inne, ale tez 2way. Bez tej koncowki c114 w nazwie modelu:P Byly produkowane chyba jako Tompson czy jakos tak:)
Musisz znalezdz głośniczek ktory dosyc wysoko pociagnie jak na 20cm, a 20/80/2 to raczej nie bo to typowy glosnik niskotonowy....
Skomentuj
-
zrobie tak jak mowicie.. gdn20/60/11 sa polowe tansze i chyba beda sie sprawowac lepiej w tych skrzynkach... chyba ze poskladam wieksze skrzynki tak 36l i zrobie je troj drozne...??
[ Dodano: 2005-07-19, 21:35 ]
te nowe skrzynki naturalnie do tonsili gdn20/80/2 nie wim teraz co bedzie lepsze ewentualnie moge dołozyc troche kasy.. chcialbym miec niezle glosniki w domu i nie wim co mam teraz zrobic...no i oczywiscie obejsc sie najtanszym kosztem....
pozdrawiam
[ Dodano: 2005-07-25, 15:15 ]
troszkie sie pokrecilem po waszym forum i zauwarzylem ze malo kto wam dziekkuje... ale ja sie wybije... kupilem tonsile gdn20/60/11 i jestem bardzo zadowolono z tego zakupu.. glosniki graj swietnie... wiec dzikuje wam za porade!!!
dzieki tej stronce i forum dowiedzalem sie kilku przydatnych rzeczy...:)
Skomentuj
Skomentuj