Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

co myslicie o titanie??

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

co myslicie o titanie??

mam zamiar kupic zmachol do samochodu firy titan. PO zmostkowaniu uzyskuje moc RMS 320W. nie wiem gdzie zanlezc stronki na temat sprzetu?? Kosztuje 450zl. Chce do niego podpiac suba Hertz ES250.

to wzmak z firmy titan, phantom, fighter made in USA - tjaa,,,,

wez lepiej za ta kase lanzara w podobnej cebnie i lepszy :P

Skomentuj

Następna firma X z nalepką U.S.A.
      A w srodku gówno.Sory ale to sie robi juz zbyt natrętne.I szkoda że biedne ludziska sie na to nabierają.
      A lanzar to następna kiła...

Skomentuj

dlaczego umberto tak sadzisz ?? slyszales moze stara serie MAX lanzara ktora produkowana byla jeszcze w USA?? powala na kolana....

Skomentuj

wisnia, właśnie,stara seria.Ale nie nowa.Ogólnie mozna przyjąć że obecnie wyznacznikiem możliwości i jakości jest cena a nie marka.Światowe firmy idą na całość i wypuszczaja tanioche aby nakręcić sobie zyski bo po droższe produkty rzadko kto sięga.Magnesem ma być właśnie marka.A produkją zajmują sie dobrze znani koledzy ze wschodniej azji.
          Czy kilka lat temu było mozliwe kupienie audisona za cenę nie wiele wyższą od alpharda?Niech każdy to sobie przemyśli zanim wyda kasę.Łatwo mozna wdepnąć a kierowanie się marką niech będzie tylko dodatkiem w wyborze a nie głównym kryterium.Świat wariuje niesety.

Skomentuj

moze i masz racje, mam znajomego ktory ma sklep z car audio i twierdzi ze prawdziwy lanzar juz przeminol w momencie jak produkcja zaczela sie we wschodniej azji

Skomentuj

dokładnie przenoszenie produkcji do azji to największy błąd światowych firm tam nikt nie słyszał o czymś takim jak kontrola jakości

Skomentuj

Czaruję...
              X