Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Pierwsze kolumny zibiego

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Pierwsze kolumny zibiego

Luknijcie i oceńcie

http://sparco.superhost.pl/diy/viewtopic.php?p=223

Nie chce sie wcinac i na zlosc robic, ale temat jest na konstrukcjach wiec po co tutaj??
    A jeżeli chodzi o "konstrukcje to naprawde ładna. Widać że wiele roboty włożone, starannej roboty!!!"

[ Dodano: 2005-07-14, 00:08 ]
    AA jak mozesz to pokaz swoje fronty, rzuc jakiegos linka czy cos, chetnie zobacze

[ Dodano: 2005-07-14, 00:09 ]
    AA jak mozesz to pokaz swoje fronty, rzuc jakiegos linka czy cos, chetnie zobacze

Skomentuj

zgadzam sie z ruthim... po co tutaj? tamto forum to jest to samo co to ! niepamietacie co piszecie......

Skomentuj

dla mnei zero orginalnosci klon kolumn yoshiego z inna kopulka fornir dosyc ladnie polozny ale te przetworniki przerobione 100000000 razy bllleeeee ogolnie 4 + na 10

z czego 2 pkt za toze to pierwsza konstrukcja mam nadzieje ze kolejna bedzie juz bardziej orginalna

Skomentuj

Ok wiem oklepane ale drogi łukaszu jak pisałem to miało byc na pierwszy raz chciąłme coś co napewno dobrze zagra a dlaczego arn oklepane czyli dobre(dla biednych nie dla ciebie). Następne bardziej oryginalne to wierz sam. Zdjęcia dam jak zakończe fornirowanie teraz moge jedynie dać bez forniru.

Skomentuj

Czaruję...
          X