Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Porównanie

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Porównanie

CZesc! Jesli to Was interesuje to czytajcie dalej :) Wlasnie mialem okazje posluchac na przemian dwoch skrzyn - 35 l zamknieta z Pioneer Tsw - 253C ( 140 RMS, 400 MAX) i 50 l zamknieta z Tsw - 306 C( 400 RMS, 1000 MAX) . Zasilane byly 120 W ( RMS) wzmacniaczem. Mniejsza skrzynia w ogole nie dawala sobie rady z przenoszeniem niskich czestotliwosci, muzyki nie bylo czuc. Zmiana na wieksza nie spowodowala ze calosc zaczela glosniej grac ale duzo wyrazniej. Pasmo przenoszenia poszlo wyraznie w dol. Muzyke teraz poprostu sie czuje. Pisze tutaj o tym poniewaz oba zestawy powinny grac podobnie a jednak roznica jest ogromna. Dlaczego ?

A jakim to prawem niby miałyby grać podobnie? Drugi zestaw ma większy głośnik, większą skrzynię, więc to chyba oczywiste, że zagra niższym basem.
    No chyba, że różnica w dźwięku jest naprawdę kolosalna - wtedy pewnie ten pierwszy sub jest najzwyczajniej w świecie uszkodzony - bo niemożliwe, żeby z 10-calowego głośnika nie było basu.

Skomentuj

Ja to przemilcze.

Skomentuj

http://www.realmofexcursion.com/vide...io/lvs15.1.wmv

Nie wiem czy to juz widzieliscie...

Skomentuj

Prawdopodobnie nie,a co to ma zmienić?

Skomentuj

Podejscie do tematu :)

Skomentuj

a niby w jaki sposob ?

Skomentuj

Sciagnij film

Skomentuj

Ściągnąłem...

Iii ?

Skomentuj

Jałowa dyskusja... co to ma do rzeczy?

Skomentuj

bibi,a po co mam 2 raz ten film sciagac(obejzec tez obejzalem zebys mi nienapisal OBEJZYJ)

Skomentuj

Yyy w jaki sposób ten film ma zmienić podejście do tematu?
                        A reszte tak jak umberto napisał:
                        Ja to przemilcze.

Skomentuj

Ludzie czy wy tego nie widzicie? Przeciez ten film wszystko zmienia.... ...jak czesto omozecie zobaczyc pilota podstakujacego na na masce samochodu? Zycie nie bedzie juz nigdy takie same.

PS. Sorki, bez obrazy ale musialem to napisac. :)

Skomentuj

Czaruję...
                          X